Dziewczyny kiedy najlepiej umówić się do ginekologa? Przed czy po owulacji? Która wizyta da mi najwięcej informacji?
Teraz dzwoniłam to najbliższy termin 25.02 (akurat będzie kolejna @), wstępnie się zapisałam, ale muszę to zmienić i nie wiem czy umówić się w marcu przed czy po owulacji. Dajcie znać co robić, bo terminy lecą u niej jak szalone...
reklama
K
Katijah
Gość
Bo chyba tak łatwiej i nie ma zbędnych pytańO to to to, właśnie to. Wiele dziewczyn udaje, że się nie stara I nagle są w ciąży.
Boże, współczuję. Dzieki Bogu, że nie trzeba było usuwać jajowodów. Ja po ostatnich przeżyciach wiem, że teraz chodzę do co najmniej 2 gin i dodatkowo sama czytam i robię ew. WynikiA ja na jakiś czas odstawiam starania. We wtorek w nocy trafiłam do szpitala z silnymi bólami brzucha. Dziś miałam zabieg laparoskopii i okazało się, ze była to ciąża pozamaciczna. Mój ginekolog twierdził, ze miałam ciaże biochemiczna i sama się oczyszcze. No cóż .... Jedyne szczęście, ze jajniki całe.
Charbel
Fanka BB :)
No więc dziewczęta mam ciałko żółte byłam dziś na ostatnim USG w tym cyklu. Pieknie jajko pękło teraz tylko się modlić i miec nadzieje ze doszło do zaplodnienia. Dziś 18dc , gina przepisała mi dupka wieczorem po 1 tab ,przez 14 dni,a potem zrobić Betę.
Charbel
Ja bym najlepiej poszła tak dzień dwa po okresie bo wtedy już można coś stwierdzić A poza tym po okresie obraz usg jest bardziej miarodajne, lepiej widoczny no tak mi powiedział kiedyś gin. Generalnie kobiety nawet na coroczne kontrole najlepiej jakby umawiałmy się zaraz po okresie.Dziewczyny kiedy najlepiej umówić się do ginekologa? Przed czy po owulacji? Która wizyta da mi najwięcej informacji?
Teraz dzwoniłam to najbliższy termin 25.02 (akurat będzie kolejna @), wstępnie się zapisałam, ale muszę to zmienić i nie wiem czy umówić się w marcu przed czy po owulacji. Dajcie znać co robić, bo terminy lecą u niej jak szalone...
A potem lekarz ci powie co dalej.
Karoolka92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny damy radę! Ten rok będzie Nasz bąbelkowy
BalbinaKwiat
Jak już chłop wymieka to widzę że niezłe wyniki macie [emoji38][emoji6] my teraz 2 dni postu, a dzisiaj rano mój mówi mi: wiesz co ja już się zregenerowalem, nawet śniło mi się że masz siostrę co miała bardzo obfity biust (jakby co siostry wcale nie mam) [emoji86][emoji23]
Ja niestety mam to samo, mój mąż też. Już mamy dosyć [emoji1787] maca coś nie działa hehe
CO DALEJ...
Dziewczyny jakie były u Was kolejne kroki po badaniu drożności?
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
Czy u Was też wyniki badań są w porządku A mimo to nie zachodzicie??
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
reklama
chyba zostaje jeszcze tylko histeroskopia. Jeśli wszystko jest ok a ciąży nie ma, to mamy odczynienia z niepłodnością idiopatyczną i jest to aż 20% wszystkich niepłodności ale to dopiero po roku starań może zdiagnozować.CO DALEJ...
Podziel się: