Ja pamiętam że chyba w grudniu szłyśmy jakoś łeb w łeb z oczekiwaniem na @, ja miałam dziś dostać i póki co brak, pierwszy raz od poronienia mam obsuwę. Zazwyczaj jak w zegarku. Więc może jutro. Chociaż oczywiście życzę żeby NIE [emoji4]
Gratuluję kolejnych kreseczek [emoji3590] coś widziałam że pisałyście że co dwa dni ciąża, to muszę tak rozplanować następne testowanie żeby mi wypadło na te pozytywne testy [emoji23] może dlatego nic nie wychodzi [emoji12]
Ja dziś jestem wykończona, co z tego że urlop jak poza jedynym dłuższym spacerem z psiakiem dzieci cały czas w domu i już świra dostają a ja z nimi.
Dziś moje najmłodsze ADHD postanowiło rozwalić kałużę z lodem i się w niej wykąpała, wracałam z nieziemskimi rykiem, bo przecież zimno jak cholera, do domu mieliśmy z kilometr z buta a pies oczywiście cały w błocie utaplany. Starsze dzieci natomiast ryk bo chciały dalej spacerować. Tak się po dzisiejszym spacerze zastanawiam co ja chcę sobie uczynić [emoji23]
Mam pytanie do suplementujących Mace, po jakim czasie poczuliście jakieś zmiany? Chodzi mi głównie o libido bo niby na to też ma wpływać?[emoji6]