reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja chętnieJa ponownie podbije temat zamkniętej grupy dla gruboskórnych staraczek, ktoś coś? [emoji41]
HeraUnique
Narty we Włoszech są dużo tańsze niż wypad w polskie góryEhh dziewczyny zaraz wyjdę z siebie i stanę obok właśnie się dowiedziałam że mój szef planuje tygodniowy urlop we Włoszech jak tylko otworzą granice i stoki dla turystów a jak miesiąc temu prosiłam o podwyżkę (200zł brutto było dla niego cytuję: "za ciężkie do udźwignięcia" i dał mi 100zł brutto) pomijam już fakt że w sierpniu poleciał do Grecji, to chyba nie ma tego kryzysu w Polsce co?
Gryfin
Ja Cię tylko sprostowałam, że to co jest oczywiste dla Ciebie nie musi być dla innych oczywiste, możesz pisać co chcesz i jak chceszAle napisałam coś nie tak? Czy żeby komentarz nie brzmiał dla Ciebie złowieszczo mam dodawać minki? ? Napisałam że oczywiste że pozytywna
Gryfin
Nie w hotelu w którym planują się zatrzymaćNarty we Włoszech są dużo tańsze niż wypad w polskie góry
Ja chętnaJa ponownie podbije temat zamkniętej grupy dla gruboskórnych staraczek, ktoś coś? [emoji41]
HeraUnique
"Zluzuj majty"? Nie musiałaś mnie prostować, nie musisz tłumaczyć mi co powinnam pisać ani co mam pisać jeśli dla mnie jest coś oczywiste, to napisze, że jest dla mnie oczywiste. Jeśli będę sądziła, że ktoś powinien to wiedzieć to napisze, że taka wiedza jest podstawowa w moim odczuciu, a nie napisałam nic takiego. Także może lepiej Ty Zluzuj te majty i nie szukaj w moich komentarzach jakiegoś drugiego dnaJa Cię tylko sprostowałam, że to co jest oczywiste dla Ciebie nie musi być dla innych oczywiste, możesz pisać co chcesz i jak chcesz
HeraUnique
Grupę założyć potrafię, wątku nie założę ale jeśli chodzi o grupę to nie ma problemuNapisałam do Aniaslu jak założyć prywatną grupę bo ja nie mam pojęcia jak to się robi [emoji85] chyba, że któraś umie [emoji2272]
A
aquarius89
Gość
Do gruboskórnych i ja się piszę
reklama
dominikana26
Ja nie mam pojęciaNapisałam do Aniaslu jak założyć prywatną grupę bo ja nie mam pojęcia jak to się robi [emoji85] chyba, że któraś umie [emoji2272]
Podziel się: