reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ehh dziewczyny zaraz wyjdę z siebie i stanę obok 🤦‍♀️🤬 właśnie się dowiedziałam że mój szef planuje tygodniowy urlop we Włoszech jak tylko otworzą granice i stoki dla turystów a jak miesiąc temu prosiłam o podwyżkę (200zł brutto było dla niego cytuję: "za ciężkie do udźwignięcia" i dał mi 100zł brutto) pomijam już fakt że w sierpniu poleciał do Grecji, to chyba nie ma tego kryzysu w Polsce co? 🤦‍♀️
Narty we Włoszech są dużo tańsze niż wypad w polskie góry 💁‍♀️

Ale napisałam coś nie tak? Czy żeby komentarz nie brzmiał dla Ciebie złowieszczo mam dodawać minki? ☺️😊? Napisałam że oczywiste że pozytywna 💁‍♀️
Ja Cię tylko sprostowałam, że to co jest oczywiste dla Ciebie nie musi być dla innych oczywiste, możesz pisać co chcesz i jak chcesz 😉

Ja Cię tylko sprostowałam, że to co jest oczywiste dla Ciebie nie musi być dla innych oczywiste, możesz pisać co chcesz i jak chcesz 😉
"Zluzuj majty"? Nie musiałaś mnie prostować, nie musisz tłumaczyć mi co powinnam pisać ani co mam pisać ☺️ jeśli dla mnie jest coś oczywiste, to napisze, że jest dla mnie oczywiste. Jeśli będę sądziła, że ktoś powinien to wiedzieć to napisze, że taka wiedza jest podstawowa w moim odczuciu, a nie napisałam nic takiego. Także może lepiej Ty Zluzuj te majty i nie szukaj w moich komentarzach jakiegoś drugiego dna 😊

reklama
Do góry