reklama
Kasialucky
Fanka BB :)
Dziewczyny !!! Nooo stresss!Jestem myślami z Tobą 39 lat w marcu kończę i zaczęliśmy dopiero starania...
Ja mam 37 staramy się od roku. Teraz mam cykl z duphastonem - 14.01 lekarz mowil
Abym się testowała
Dla uspokojenia powiedział mi ze takie gorące 30 to jak pare lat temu 20
Wiec POZYTYWNE NASTAWIENIE
Ale co to jest dziewczyny leki na stymulację bez lekarza?Ja sobie teraz kupiłam NAC z SFD bo wychodzi 18 zl za 2 miesiące
Od rokuCzęść od kiedy się starasz...podstawa to nie panikować
Nie, ja zawsze mam z lewegoCzy to zawsze jest regułą, że owulacja jest w jednym cyklu z prawego jajnika a w kolejnym z lewego?
Powiem szczerze że ja czuję presję czasu. Za nie cały miesiąc skończę 37 lat. I niby lekarze mówią, że mam czas, ale jakoś do mnie to nie przemawia.
Z wiekiem masz wszystko ok. Jeszcze masz dużo czasu, zanim Twoje jajniki przejdą na emeryturę. Także doczekasz się niejednego maluszka.
Na początku to po prostu zrób badania i zacznij przyjmować kwas foliowy i inne witaminy dla kobiet starających się zajść w ciążę. Na rynku tego pełno, a pamiętaj że kwas foliowy powinno się suplementowac na 3 msc przed planowaną ciążą.
Ja łykam mama dha premium bo jest polecany
Ale co to jest dziewczyny leki na stymulację bez lekarza?
Czy to zawsze jest regułą, że owulacja jest w jednym cyklu z prawego jajnika a w kolejnym z lewego?
Nie. U mnie jest z reguły, albo tylko z lewego.
reklama
Tak tak falwit mama i kwas foliowy łykami już od 3 miesięcy...ale wy tu piszecie że coś jeszcze bierzecie...Na początku to po prostu zrób badania i zacznij przyjmować kwas foliowy i inne witaminy dla kobiet starających się zajść w ciążę. Na rynku tego pełno, a pamiętaj że kwas foliowy powinno się suplementowac na 3 msc przed planowaną ciążą.
Podziel się: