reklama
A weź z ciekawości Siknij na coś jeszcze [emoji1787] będziemy miały więcej alternatyw
Dziewczyny aż mnie ze śmiechu jajniki rozbolały [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jutro przy okazji sikania na test, sikne i na pastę i proszek i co tam pod ręką będzie. [emoji23][emoji23][emoji23]
Gondzi_a
Fanka BB :)
Spoko, jak mi moczu starczy to obsikam co tam znajdę w szafkachA weź z ciekawości Siknij na coś jeszcze [emoji1787] będziemy miały więcej alternatyw
E
Em82
Gość
Weź nasikaj na igłę[emoji23] podobno ma się zrobić ciemna [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny aż mnie ze śmiechu jajniki rozbolały [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jutro przy okazji sikania na test, sikne i na pastę i proszek i co tam pod ręką będzie. [emoji23][emoji23][emoji23]
E
Em82
Gość
A może coś wychodzi tylko się nie przyglądamy. Może po tym na rękach jakieś piegi wychodzą, albo włosy rosną[emoji848][emoji23]Szkoda, że jak człowiek se rękę do łokcia obskia to nic mądrego z tego nie wychodzi, [emoji1787]
kara86
kurcze widzisz nie wiem google nic na ten temat chyba nie wieAle to musi byc jakas konkretna? Czy na paradontoze wystaczy ?
Pasta do zębów zamiast testu ciążowego? O tej metodzie jeszcze nie słyszałaś!- WP Kobieta
kobieta-wp-pl.cdn.ampproject.org
K
Katijah
Gość
Hej spowrotemAlleluja! Przeczytalam wszystko ! Ło matko i córko ile Wy piszecie niezła książka by z tego wyszła
A tak wogole to cześć, przyszłam się przywitać. Mam nadzieje ze mogę dołączyć
Jestem po poronieniu 19 grudnia, byłam w 11+4 tc ale okazało się ze serduszko przestało bić w 8+5 tc obyło się bez zabiegu. Dostałam tabletki do domu i miałam sobie je zaaplikować jak będę gotowa. Także o tyle dobrze ze nie musiałam leżeć w szpitalu. Teraz czekam na pierwsza @ i potem zobaczymy.
Ja już chyba do mojego pecha się przyzwyczaiłam, ale nie chcę go jużNiestety nie ma limitu pecha. Wiem po sobie. Każda ciąża to tak jakby ryzyko wszystkiego "od nowa". Mam córkę prawie 3latka, w styczniu urodziłam drugą, ale była nieuleczalnie chora i zmarła po 7tygodniach. A po olbrzymiej radości z pozytywnego testu w listopadzie, poronienie w grudniu. Życie nie rozpieszcza
reklama
kara86
ja wiem!I teraz pytanie bo ja mam czarną pastę (beznadzieja, nie polecam) to na jaki ona kolor ma się zmienić? [emoji1787]
różowy na dziewczynkę
niebieski na chłopca
no chyba że nie chcesz znać płci to na zielono
Podziel się: