reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ja sama małą wyciągnęłam, ale zalałam się łzami i też nic nie widziałam [emoji38]
Mnie położyli płasko jak młoda wyskoczyła i nie widziałam ale rękoma macalam to się pytałam gdzie główka bo czy dotykałam głowy czy pupy czułam to samo [emoji2360]

reklama

Załączniki

• IMG_20210107_103607.jpg
    IMG_20210107_103607.jpg
    665,3 KB · Wyświetleń: 73
Jezu mój powiedział to samo [emoji85] dziś już wiem, że on po prostu przeżywał wszystko inaczej i w ten sposób próbował mnie pocieszyć, ale wtedy aż się rozstaliśmy
Niestety znam to z własnego doświadczenia, najbardziej mnie zabolalo jak mi mąż powiedział "nie płacz zrobimy sobie następne" Wiem że nie chciał źle ale zabolalo mnie to.

[emoji15][emoji15][emoji3064]🥲
Brak mi słów![emoji2960][emoji7] Dziewczyny nie wierze w to[emoji24][emoji173]Zrobiłam ten test tak o, bo miałam tylko ten jeden. Jestem w 29dc, do okresu według Flo pozostały mi 4dni. Tak naprawdę po grudniowym okresie który spadł na mnie jak grom. Zwolniliśmy ze staraniami. Byłam pewna, że w tym i tak nic nie wyjdzie. Damy sobie na pare miesięcy spokój, przestaniemy o tym myśleć. A tu taka niespodzianka. Planowałam ten test zrobić w niedziele ewentualnie poniedziałek by zobaczyć i tak śnieżną biel...
20210107_213857.jpeg
20210107_214836.jpeg

reklama
Gratuluję!!! [emoji3590][emoji7] Wspaniałych i nudnych 9 miesięcy [emoji3590] opowiedz nam jak to było w tym cyklu
[emoji15][emoji15][emoji3064]🥲
Brak mi słów![emoji2960][emoji7] Dziewczyny nie wierze w to[emoji24][emoji173]Zrobiłam ten test tak o, bo miałam tylko ten jeden. Jestem w 29dc, do okresu według Flo pozostały mi 4dni. Tak naprawdę po grudniowym okresie który spadł na mnie jak grom. Zwolniliśmy ze staraniami. Byłam pewna, że w tym i tak nic nie wyjdzie. Damy sobie na pare miesięcy spokój, przestaniemy o tym myśleć. A tu taka niespodzianka. Planowałam ten test zrobić w niedziele ewentualnie poniedziałek by zobaczyć i tak śnieżną biel... Zobacz załącznik 1223896Zobacz załącznik 1223900

Do góry