pluto_nova
Moderator
Właśnie wyszłam z laboratorium, zdążyłam dosłownie 3 min przed kurierem, więc wyniki będę miala dzisiaj (po 15 mam sprawdzać)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widac widać! Po cichu już gratuluję! ♥ Na ineternetach są kalkulatory przyrostu beta hcg więc jak wpiszesz dzisiejsza i poniedziałkową to Ci obliczy przyrost.Cześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać
Cześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać
Trochę przycichło, trochę dziewczyn poszło na konkurencyjny wątek i tak ciszej się zrobiło...To ładny pęcherzyk! Trzymam kciuki za owocne starania. Ja też chyba w trakcie intensywnych starańCześć dziewczyny, ostatnio trochę tu przycichło, mam nadzieję, ze większość pouciekala na wątki mamusiowe
ja wyhodowałam sobie bardzo ładny, pojedynczy pecherzyk 1,9cm w 11dc, nawet pani doktor się ucieszyła, ze w końcu to wyglada jak powinno dziś o 20 podaję ovitrelle i niech się dzieje wola nieba
Dla mnie tez monitoringi są mega męczące bo do lekarza musze dojeżdżać 35km i tak kilka razy w m-cu ale wiem, ze bez tego nie da rady, trzeba zacisnąć zęby i robić co należy u mnie zaraz leci 32rż, ech.
@Tinulka no to miałaś wesoły wieczór :/ mam nadzieje, ze ani Tobie ani córce nic poważnego się nie stało.
Oj widać, widać! Gratulacje! Mój pierwszy był podobny albo wgl jaśniejszyCześć dziewczyny! Ja już po testowaniu i... Pierwszy raz od starań na teście ujrzałam bardzo bladziuchną kreskę Taką ledwo, ledwo i różową (zawsze taka biel jak śnieg za oknem) Na zdjeciach tego kompletnie nie widać... @ powinnam dostać w poniedziałek, chyba, ze trafił mi się cykl 26 dni (bo takie też mi się zdążają), to dzisiaj powinnam dostać... Polecę dziś chyba na betę... Zdjęcie podrzucam, ale czy coś zobaczycie to nie wiem... Staram się nie nakręcać
SuperMam wynik już, coś się tam rusza W poniedziałek zrobię przyrost (akurat w dniu spodziewanej @)
Gratuluję .Mam wynik już, coś się tam rusza W poniedziałek zrobię przyrost (akurat w dniu spodziewanej @)
a łapcie wszystkie ciążowe fluidyGratuluję .
Teraz postaraj się nas wszystkie zarazić ciążami
A przypomnij jak długo się staraliście?
Ja znowu tłumaczę sobie że testem na coivd rozpoczęłam pozytywna passęa łapcie wszystkie ciążowe fluidy
Był negatywny test na covid, to ten wyszedł pozytywny
To był 6cs