reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Drogę sraraczki już od jakiegoś czasu Was czytam, wczoraj po prawie 2 lat staran zobaczylam 2 kreseczki, druga bardzo ładna, dzisiaj powtórzyłam test miałam wrażenie że kreska jest jeszcze mniej wyraźną. Zrobiłam bete wynik to 74 czy to nie za malo jak na 4t4dc ?
Spokojnie, nie ma takiego czegoś jak "za mało ". Każda ciąża rozwija się inaczej i u każdej z nas do implantacji dochodzi w innym dniu. Najważniejszy jest przyrost po 48h. 😉

reklama
Drogę sraraczki już od jakiegoś czasu Was czytam, wczoraj po prawie 2 lat staran zobaczylam 2 kreseczki, druga bardzo ładna, dzisiaj powtórzyłam test miałam wrażenie że kreska jest jeszcze mniej wyraźną. Zrobiłam bete wynik to 74 czy to nie za malo jak na 4t4dc ?

Nie ma czegoś takiego jak za mało. Wszystko zależy kiedy doszło do implantacji. Poza tym pojedynczy wynik tylko stwierdza ciąże, jak chcesz możesz powtórzyć po 48h i sprawdzić przyrost - przynajmniej nieco Ci to powie o rozwoju wczesnej ciąży.

Ok, mam wynik bety-111 mlU/ml.
Nauczona przez Was, w sobotę ponowie wynik. Wynik progesteronu jeszcze niedostępny mam.
Odpowiadając na pytanie, o zmiany w tym cyklu:
4 listopada (10dc) miałam robione HSG. Wynik: lewy jajowod niedrożny, prawy drożny. Dostałam receptę na 2 op. CLO, które miałam brac od nowego cyklu. Jeśli chodzi o samopoczucie, doskwierał mi ten cykl. Na 7 dni przed planowana 🙉 pojawiły się bole menstruacyjne, i trwają do teraz. Lekka wrażliwość piersi, i tyle.
Gratulacje :)🥳
u mnie 31dc, @ spóźniona ale testy białe aż razi ;) ponoć te trzy mce po hsg są najbardziej płodne ;)

Cześć dziewczyny 😘
Powoli się z wami żegnam na jakiś czas 😥
To był ostatni stymulowany cykl.
Jestem 9dpo. Samopoczucie do D... Brzuch pobolewa jak na 🙈 chociaż jeszcze dobre 8 dni zostało. Czuję, że nic z tego.
Od grudnia wizyty u ginekolog-dietetyk w związku z IO.
Trzymajcie sie ciepło i kiedy tutaj wrócę liczę, że was już tu nie będzie 🤗🤗🤗
Dziękuję za wszystkie rady, opinie i podpowiedzi. Za wszystkie kciuki i słowa otuchy.

No teorie sa różne, ale uznaje się, ze owu wystąpiła jeśli 3 następne pomiary będą wyższe niż 6 poprzedzających. Ale tak jak mówię, różne są metody i różni ludzie, temp niby może wzrosnąć i pare dni po owu. A po piku owu może być do 2 dni zdaje się, wiec… czekamy [emoji16]
dzisiaj skok temperatury (wczoraj 36,51 dzisiaj 36,77), jeśli się utrzyma to wychodziłoby, że teoretycznie pozytywne testy owu wychodzą mi w dzień owu, a nie 24-48h przed 🙈🙉🙊 Fajna ta zabawa z temperaturami 🤣

reklama
Do góry