Gryfin
Fanka BB :)
Łącznie 6 cykli stymulowanych 4 na clo i 2 na aromku w między czasie miałam jeszcze robione HSGA ile łącznie było tych stymulacji zanim się udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łącznie 6 cykli stymulowanych 4 na clo i 2 na aromku w między czasie miałam jeszcze robione HSGA ile łącznie było tych stymulacji zanim się udało?
Nie załamka tylko teraz wiesz na czym polega problem, dostaniesz pewnie metformine na regulacje i dietaHej. Dostałam wyniki z krzywej. Mój wskaźnik HOMA 5,29 przy normie 0,91. Załamka.
Ja miałam 4,5. Dieta, ruch i metformina = -15kg w prawie 4msc. Odpowiedni dietetyk, endokrynolog, samozaparcie i bedzie dobrzeHej. Dostałam wyniki z krzywej. Mój wskaźnik HOMA 5,29 przy normie 0,91. Załamka.
Na razie jestem pod kontrolą diabetyka. To ona skierowała mnie na krzywą. Muszę wrócić do niej z tymi wynikami, ale bez walki się nie poddam. Chociaż pewnie będzie baaaardzo ciężko jaka dietę stosowałaś/stosujesz? Dla mnie to kolejna nowość.Ja miałam 4,5. Dieta, ruch i metformina = -15kg w prawie 4msc. Odpowiedni dietetyk, endokrynolog, samozaparcie i bedzie dobrze
Dieta z niskim indeksem i ładunkiem glikemicznym Poczytaj w necie, jest mnóstwo informacji. Na fb też jest dużo grup związanych z IO. Początki zawsze są ciężkie, ale myślę, że cel masz już dawno obrany i teraz będzie tylko dążenie do celu bo jest o co walczyć jestem idealnym przykładem, że naprawdę się da.Na razie jestem pod kontrolą diabetyka. To ona skierowała mnie na krzywą. Muszę wrócić do niej z tymi wynikami, ale bez walki się nie poddam. Chociaż pewnie będzie baaaardzo ciężko jaka dietę stosowałaś/stosujesz? Dla mnie to kolejna nowość.
Boję się bardzo tych zmian, ale mam nadzieję że i ja podołam, bo tu już wchodzi w grę wysoka stawkaDieta z niskim indeksem i ładunkiem glikemicznym Poczytaj w necie, jest mnóstwo informacji. Na fb też jest dużo grup związanych z IO. Początki zawsze są ciężkie, ale myślę, że cel masz już dawno obrany i teraz będzie tylko dążenie do celu bo jest o co walczyć jestem idealnym przykładem, że naprawdę się da.
Edit. A jestem z tych, którym ciężko jest wprowadzić zmiany, ruszyć d.pe i się postarać
Gratulacje!Dziękuję