Tiruriru1
Fanka BB :)
No to w razie czego dobrze mieć pod rękąProgesteron jest nadrzędnym hormonem w ciąży. W jaki sposób miałby zaszkodzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w razie czego dobrze mieć pod rękąProgesteron jest nadrzędnym hormonem w ciąży. W jaki sposób miałby zaszkodzić?
Boje się, że mnie jakas panika dopadnie. Tu gdzie jestem szpital nie daje recept, jedynie tabletki na jeden dzień a później każe iść do lekarza. Tak jak w moim przypadku. Ale za diabła nie idzie się dodzwonić i jutro czeka mnie spacer. Będę miała te leki dziś wieczorem w razie czego. Lepiej dmuchać na zimne i mieć pod ręką. Chyba nie zaszkodzą jeśli coś by mi się działo zanim dostanę Termin....? Panikara jestem
Jeszcze nie
Edit:
Chociaż te testy są beznadziejne [emoji2356][emoji87][emoji85]
Ja na nich nigdy nie widziałam prawdziwego piku i zawsze są takie jakby "to już chyba to, ale jeszcze nie"
No one są średnie.
Ja zamawiam z allegro.
Jak dziś pęcherzyk 21 mm to owulacja za rogiem. Dziś może jutro.
Pik lh już mógł być wcześniej.
Po prostu działajcie [emoji6]
No one są średnie.
Ja zamawiam z allegro.
Jak dziś pęcherzyk 21 mm to owulacja za rogiem. Dziś może jutro.
Pik lh już mógł być wcześniej.
Po prostu działajcie [emoji6]
Tak bez badania i usg, nie wiedząc kiedy masz owu i jak to wszystko w środku wygląda :O?Ja wróciłam z wizyty ale nawet szczerze to nie wiem od czego zacząć. Wizyta przebiegła bardzo szybko, nie zdążyłam nawet o wszystko zapytac o to, co chciałam. Nie zostałam zbadana ani nie miałam usg. Z grubej rury powiedziała, że podejrzenie endometriozy, pcos bo miałam stosunek lh/fsh 1,3 i jej zdaniem pęcherzyki mi nie pękają. Zalecila badania: krzywa cukrowa, alt, testosteron, androstenion, Dhea-s i AMH i duphaston od 16dc żeby wyregulować cykle.
Chyba dlatego, że mam torbiel endometrialna na prawym jajniku.Słucham? Ja jebie... Od kiedy to pcos stwierdza się na podstawie samego stosunku lh do fsh?
I jak do kurvvy nędzy wywróżyła, Ci endometriozę?!