12 dniIle jesteś dni po owulacji?
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Mąż robił badania rano ok. 9, tego samego dnia, idąc na wizytę do gina na 15 wyniki juz czekałyDziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza
Mayred91
My czekaliśmy 9 dni roboczych ( ogólnie 2 tygodnie)
Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza [emoji85][emoji123]
Blondi_87
My też mieliśmy powiedziane 7 dni roboczych, ale było szybciej. Kwestia tego czy robi się na miejscu czy jest wysyłane gdzie indziej...Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza
Kasialucky
Ja mam torbiel na jajnikuKurde, to mi nikt ani słowa o tym nie powiedział, tylko ze takie coś w niczym nie przeszkadza, ale idę teraz do mam nadzieje prawdziwego specjalisty i zobaczymy. Czasami może coś czuje, ale czy to jakies lekkie kłucie w podbrzuszu czy torbiel, jak coś jest to bardzo rzadko i generalnie to mnie brzuch nie boli, na @ tez nie. Testy mi ciemnieją owu, temperatura wzrasta po domniemanej owu, wiec nie wiem czy mogę jej w ogóle nie mieć Zapytam o to lekarza koniecznie. I monitoring da odpowiedz tez.
2 lekarzy robiło pomiar
U jednego 6,5 cm
U drugiego 7,5 cm
Zapisana jestem na operacje zaraz po nowym roku
Ale najpierw visanne na lekkie obkurczenie aby lepiej się operowało
Xxxladyhxxx
A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
asia.joanna
I myślisz, że to przez inofem? Piłam go około 3msc i nic takiego nie zauważyłam.A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
lisio
Aktywna w BB
ciekawe, mi się ostatnio stan cery poprawił, ale w ogóle bym nie podejrzewała o to inofem.A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
dzięki wielkie! <3Hej ja mogę wstawić badania które ja robiłam, w dużej mierze dziewczyny tutaj mi o nich powiedziały i lekarza:
Estradiol
AMH
Progesteron
Prolaktyna
TSH
FT4
FSH
LH
Glukoza
HOMA IR
Insulina
Testosteron