reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza 🙈💪
Mąż robił badania rano ok. 9, tego samego dnia, idąc na wizytę do gina na 15 wyniki juz czekały

My czekaliśmy 9 dni roboczych ( ogólnie 2 tygodnie)
Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza [emoji85][emoji123]

Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza 🙈💪
My też mieliśmy powiedziane 7 dni roboczych, ale było szybciej. Kwestia tego czy robi się na miejscu czy jest wysyłane gdzie indziej...

Kurde, to mi nikt ani słowa o tym nie powiedział, tylko ze takie coś w niczym nie przeszkadza, ale idę teraz do mam nadzieje prawdziwego specjalisty i zobaczymy. Czasami może coś czuje, ale czy to jakies lekkie kłucie w podbrzuszu czy torbiel, jak coś jest to bardzo rzadko i generalnie to mnie brzuch nie boli, na @ tez nie. Testy mi ciemnieją owu, temperatura wzrasta po domniemanej owu, wiec nie wiem czy mogę jej w ogóle nie mieć 🤷🏻‍♀️ Zapytam o to lekarza koniecznie. I monitoring da odpowiedz tez.
Ja mam torbiel na jajniku
2 lekarzy robiło pomiar
U jednego 6,5 cm
U drugiego 7,5 cm
Zapisana jestem na operacje zaraz po nowym roku
Ale najpierw visanne na lekkie obkurczenie aby lepiej się operowało

A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.

Ja dzis po wizycie u gina.
Endometrium po owulacji (18dc) 9mm.
Dostałam skierowanie na HSG, mam dzwonic pod koniec okresu, umówić się na termin. Na testowanie nie liczę, poligony wywiady męża na 1,5 tyg z domu 😒😒

A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
ciekawe, mi się ostatnio stan cery poprawił, ale w ogóle bym nie podejrzewała o to inofem.

Hej:) ja mogę wstawić badania które ja robiłam, w dużej mierze dziewczyny tutaj mi o nich powiedziały i lekarza:
Estradiol
AMH
Progesteron
Prolaktyna
TSH
FT4
FSH
LH
Glukoza
HOMA IR
Insulina
Testosteron
Wiem, ze dziewczyny tutaj tez pisały o SHGB, anty tpo, kortyzol, DHEA, SO4,
dzięki wielkie! <3

reklama
Dziewczyny jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę dzień przed owulacja? Pytam ponieważ dzień przed owulacja się kochaliśmy a w dzień owulacji niestety nie mieliśmy takiej możliwości

Do góry