reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Teoretycznie tak, w praktyce najpierw zazwyczaj próbuję się stymulacji, a jak nie pomaga to drożność.
No i wiadomo koniecznie badanie nasienia. Już nie pamiętam czy macie [emoji85]
Tak, mamy i tam jest wszystko dobrze ale jestem ciekawa, co powie bo ja mam torbiel endometrialna na prawym jajniku i późne owulacje z lewego jajnika.

Bardzo dziękuję, trzeba myśleć pozytywnie. Jestem myślami w domu. Oby beta dziś była ponad 2000! Ze staraczek powinnam przechodzić być może po malu na mamuśki, lepiej dmuchac na zimne. A nuż może moje doświadczenia się przydadzą i będę mogła podnieść na duchu tak jak mnie tutaj wy podnosicie 😘.
Chodź, chodź, takie historie dodadzą otuchy dziewczynom na czerwcówkach :)

Wierzę mocno, że za chwilę dołączę do czerwcówek ❤️. Horror dramat i komedia w jednym jeśli chodzi o pobyt w szpitalu. Może moje doświadczenia będą żywym przykładem, że nie taki diabeł straszny jak go malują.
Całe szczęście, że wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale z CP nie ma żartów - wierzę, że pobyt w szpitalu jest paskudny, ale jednak takie sytuacje wymagają wyjaśnienia i szczegółowej diagnostyki na pewno. W końcu CP to stan zagrożenia życia, więc dobrze, że się wszystko wyjaśniło!

Całe szczęście, że wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale z CP nie ma żartów - wierzę, że pobyt w szpitalu jest paskudny, ale jednak takie sytuacje wymagają wyjaśnienia i szczegółowej diagnostyki na pewno. W końcu CP to stan zagrożenia życia, więc dobrze, że się wszystko wyjaśniło!
Były to najgorsze 4 dni w moim życiu. Wiadomo, wszystko się może zdarzyć,ale jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że zarodek się pojawi.

reklama
Do góry