reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
No to beta rośnie dobrze.
Pytanie czemu nie widać.
To prawda, że czasami może być widać około 1500 nawet czy 2000.
Zostajesz w szpitalu? Dobrze by było żeby jutro zrobili usg i w poniedziałek też
Usg będę miała w poniedziałek, tak samo jeszcze raz pobiorą mi krew. I jeśli wszystko będzie w normie wypuszcza mnie do domu. Lekarz powiedział, że może mnie wypuścic dziś, ale jeśli coś by mi w domu nie dawało spokoju albo miałabym stres lepiej być tu. Czy jutro zrobią usg nie wiem, główny lekarz będzie ze mną chciał osobiście porozmawiac w poniedziałek, a czy jutro (niedziela) coś tu robią to nie wiem. Uspokoiłam się.

Byłam Na usg, pęcherzyka nadal nie widać. Pani doktor mówi, że jeszcze za wcześnie. Cysta może się zrobić każdemu, może pęknąć i mogę krwawić. Niby lekkie krwawienie nie przesadza o ciąży pozamacicznej 🙂

BETA UROSLA DO 1100!🙂
Super, że sytuacja się klaruje. Pewnie jesteś teraz o wiele spokojniejsza co? 😉
Ja mimo wszystko kciuków nie puszczam i czekam dalej na wieści 🤞

reklama
Do góry