reklama
Tiruriru1
Fanka BB :)
Na tym etapie wszystko co widać na usg jest zależne od poziomu bety, nie od domniemanego tygodnia.
Jak beta będzie miała ponad 1000 to powinno być widać pęcherzyk ciążowy w macicy
Tiruriru1
Byłam Na usg, pęcherzyka nadal nie widać. Pani doktor mówi, że jeszcze za wcześnie. Cysta może się zrobić każdemu, może pęknąć i mogę krwawić. Niby lekkie krwawienie nie przesadza o ciąży pozamacicznejI jak?
BETA UROSLA DO 1100!
Tiruriru1
Usg będę miała w poniedziałek, tak samo jeszcze raz pobiorą mi krew. I jeśli wszystko będzie w normie wypuszcza mnie do domu. Lekarz powiedział, że może mnie wypuścic dziś, ale jeśli coś by mi w domu nie dawało spokoju albo miałabym stres lepiej być tu. Czy jutro zrobią usg nie wiem, główny lekarz będzie ze mną chciał osobiście porozmawiac w poniedziałek, a czy jutro (niedziela) coś tu robią to nie wiem. Uspokoiłam się.No to beta rośnie dobrze.
Pytanie czemu nie widać.
To prawda, że czasami może być widać około 1500 nawet czy 2000.
Zostajesz w szpitalu? Dobrze by było żeby jutro zrobili usg i w poniedziałek też
Tiruriru1
Właśnie nie wiem, zapomniałam zapytać ale biorę progesteron 2x2A jaki masz progesteron?
Tiruriru1
14.10 miałam 582 beteU mnie dopiero raz zobaczyli pęcherzyk przy 2500 także nie poddawaj się.
16.10 dzisiaj 1100 beta.
pluto_nova
Moderator
Super, że sytuacja się klaruje. Pewnie jesteś teraz o wiele spokojniejsza co?Byłam Na usg, pęcherzyka nadal nie widać. Pani doktor mówi, że jeszcze za wcześnie. Cysta może się zrobić każdemu, może pęknąć i mogę krwawić. Niby lekkie krwawienie nie przesadza o ciąży pozamacicznej
BETA UROSLA DO 1100!
Ja mimo wszystko kciuków nie puszczam i czekam dalej na wieści
Tiruriru1
Dziękuję , do poniedziałku na pewno będę spokojniejsza wrócę tu za dwa dni!Super, że sytuacja się klaruje. Pewnie jesteś teraz o wiele spokojniejsza co?
Ja mimo wszystko kciuków nie puszczam i czekam dalej na wieści
reklama
olka11135
U mnie dziś wreszcie
Super Pięknie urosła. Trzymam kciuki!
14.10 miałam 582 bete
16.10 dzisiaj 1100 beta.
Super Pięknie urosła. Trzymam kciuki!
Podziel się: