reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Jak zobaczyłam pierwsze w życiu 2 kreski na teście to wybiegłam z łazienki krzycząc "o ku**a, ja pier**le jestem w ciąży" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hahah, dobre 😅 u mnie pamiętam, pojechałam po Męża, bo był na wyjeździe kilka dni, pokazałam mu, a on do mnie: pierd..isz? 😅 w takim był szoku. A jak wody odeszły, to również: o kur.a już?! 😁

reklama
Po co przerywać , chyba że mąż może przejąć wtedy ma to sens

Pewnie z powodu kwestii finansowych. L4 ciążowe jest 100 proc. płatne, a macierzyński 80 procent. Chyba, że ktoś zdecydował się pół roku 100, a drugie 60.

A ja jak zaszłam w pierwszą ciążę i wyszedł mi bladzioch to obudziłam swojego męża o 4 rano i kazałam mu sikać na drugi taki sam test, bo na pewno jest zepsuty albo lipna seria. W ogóle nie wierzyłam. 😁

Hahah, dobre 😅 u mnie pamiętam, pojechałam po Męża, bo był na wyjeździe kilka dni, pokazałam mu, a on do mnie: pierd..isz? 😅 w takim był szoku. A jak wody odeszły, to również: o kur.a już?! 😁
apropo tych wszystkich kresek, to też tak macie, że marzycie sobie że w końcu je zobaczycie?😜 bo u nas już 1.5 roku, a ja co miesiąc ta sama historia 🤣 chociaż pierwsze pół roku to były łzy, a ostatni rok to już totalnie wyrąbane, nie będzie nic z tego to trudno. A przynajmniej tak sobie wmawiam 🤣

apropo tych wszystkich kresek, to też tak macie, że marzycie sobie że w końcu je zobaczycie?😜 bo u nas już 1.5 roku, a ja co miesiąc ta sama historia 🤣 chociaż pierwsze pół roku to były łzy, a ostatni rok to już totalnie wyrąbane, nie będzie nic z tego to trudno. A przynajmniej tak sobie wmawiam 🤣

Ja dziś mialam piękny sen... robilam test ciążowy i 2 kreski. A co dalej? Obudzil mnie budzik...

Co miesiąc mam objawy ciąży i testuje wcześniej, niepotrzebnie, jak się później okazuje, ale o 🤷🏻‍♀️ ja mam trochę nerwa, ale chyba w druga stronę u mnie, że jeszcze spoko, jeszcze trudno. Chociaż tak mnie wszystko wkur.ia wokół, że już bym chciała :)

reklama
Do góry