Hahah, dobre u mnie pamiętam, pojechałam po Męża, bo był na wyjeździe kilka dni, pokazałam mu, a on do mnie: pierd..isz? w takim był szoku. A jak wody odeszły, to również: o kur.a już?!Jak zobaczyłam pierwsze w życiu 2 kreski na teście to wybiegłam z łazienki krzycząc "o ku**a, ja pier**le jestem w ciąży" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Po co przerywać , chyba że mąż może przejąć wtedy ma to sens
Pewnie z powodu kwestii finansowych. L4 ciążowe jest 100 proc. płatne, a macierzyński 80 procent. Chyba, że ktoś zdecydował się pół roku 100, a drugie 60.
A ja jak zaszłam w pierwszą ciążę i wyszedł mi bladzioch to obudziłam swojego męża o 4 rano i kazałam mu sikać na drugi taki sam test, bo na pewno jest zepsuty albo lipna seria. W ogóle nie wierzyłam.
merlyn2020
Zaangażowana w BB
apropo tych wszystkich kresek, to też tak macie, że marzycie sobie że w końcu je zobaczycie? bo u nas już 1.5 roku, a ja co miesiąc ta sama historia chociaż pierwsze pół roku to były łzy, a ostatni rok to już totalnie wyrąbane, nie będzie nic z tego to trudno. A przynajmniej tak sobie wmawiamHahah, dobre u mnie pamiętam, pojechałam po Męża, bo był na wyjeździe kilka dni, pokazałam mu, a on do mnie: pierd..isz? w takim był szoku. A jak wody odeszły, to również: o kur.a już?!
C
czar121
Gość
Co ma byc to bedzie. Wolalabym opcje ciąży, ale kto tam wie, od wczoraj czuje rozciąganie, takze wplywu juz na to nie mam.Oby to nie był zwiastun @ w twoim wypadku jak i moim
C
czar121
Gość
apropo tych wszystkich kresek, to też tak macie, że marzycie sobie że w końcu je zobaczycie? bo u nas już 1.5 roku, a ja co miesiąc ta sama historia chociaż pierwsze pół roku to były łzy, a ostatni rok to już totalnie wyrąbane, nie będzie nic z tego to trudno. A przynajmniej tak sobie wmawiam
Ja dziś mialam piękny sen... robilam test ciążowy i 2 kreski. A co dalej? Obudzil mnie budzik...
MamaR
Fanka BB :)
Może sen proroczyJa dziś mialam piękny sen... robilam test ciążowy i 2 kreski. A co dalej? Obudzil mnie budzik...
Lilka92
Mnie się śniło, że leżę w szpitalu we wczesnej ciąży z trojaczkami i w ogóle nie wiedziałam, że jestem w ciąży dopóki nie zasłabłam i wylądowałam w szpitaluJa dziś mialam piękny sen... robilam test ciążowy i 2 kreski. A co dalej? Obudzil mnie budzik...
Co miesiąc mam objawy ciąży i testuje wcześniej, niepotrzebnie, jak się później okazuje, ale o ja mam trochę nerwa, ale chyba w druga stronę u mnie, że jeszcze spoko, jeszcze trudno. Chociaż tak mnie wszystko wkur.ia wokół, że już bym chciałaapropo tych wszystkich kresek, to też tak macie, że marzycie sobie że w końcu je zobaczycie? bo u nas już 1.5 roku, a ja co miesiąc ta sama historia chociaż pierwsze pół roku to były łzy, a ostatni rok to już totalnie wyrąbane, nie będzie nic z tego to trudno. A przynajmniej tak sobie wmawiam
U siebie widziałam jeszcze szyjkę zamknięta niestety.. Później dostaję @Ja dziś mialam piękny sen... robilam test ciążowy i 2 kreski. A co dalej? Obudzil mnie budzik...
reklama
Gondzi_a
Tak, w pracyo to muszę o tym poczytać ale to jakoś z pracy ten lux med czy prywatnie? Jeżeli oczywiście mogę zapytać
Podziel się: