reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ciężko was nadrobić tyle stronek doszło 😉 Dziś miałam jakieś dziwne odczycie że @ przyszła i latałam to wc jak głupia, na szczęście nie przyszła 😁

Ja sama zapytałam ale u mnie to jest kwestia tego, że po owu mam mieć wlew z intralipidu a to kosztuje trochę, więc wolałam sprawdzic czy owu będzie bo miałam wątpliwości. Byłam 2 razy na monitoringu. Za pierwszym razem pęcherzyk 14mm a za parę dni już go nie było 😉

Ja mam pakiet w lux med oprócz ich opieki zdrowotnej mam zwrot kosztów do 700 zł na kwartał. Plus zwrot kosztów wszystkich wizyt jeśli oni nie są mi w stanie zapewnić wizyty w jakim konkretnym terminie.
o to muszę o tym poczytać 😄 ale to jakoś z pracy ten lux med czy prywatnie? Jeżeli oczywiście mogę zapytać 😁

reklama
Ja to w tym cyklu nic nie czułam(okres - bajka) do dziś... wg wszystkiego dziś owu... Ja nie wierzyłam w to, co przez ostatnie godziny się stało... Ból jak w pierwszy najgorszy dzień okresu, ból epicki, dobrze, że zawsze mam wysokie libido i mój wie jak działać, żeby było dobrze, więc przytulanki były 😁 ale winko teraz otworzyłam, żeby jakoś się "znieczulić" 😁 ahhh, kobiety nie mają lekko...
Ja to mam tak co miesiąc czasami boli tak że muszę siadać ostrożnie niczym kobieta w zaawansowanej ciąży bo jak siądę za szybko to mam wrażenie że mi jajniki rozwali 😲🙄 i czasem nawet nie pomaga tabletka przeciwbólowa ani nospa. Jedyny plus to to że po tym bólu za 15 dni mam @. I dzięki temu też zawsze jestem u ginekologa na czas bo potrafię się określić co do dnia. Więc co do bólu to faktycznie kobiety nie mają lekko a wina sobie nie żałuj! Zdrówko 🍷🥂 ja sobie też w święta nie odmówiłam w sylwestra zresztą też nie 😅

Ogólnie to łagodnie przechodzę miesiączkę. Ale bywają dni takie jak dziś niemniej jednak najczęściej jak już się zdąży to w pierwszy dzień @ czuje ciągnięcie albo parę godzin przed moje dolne części ciała dają mi znać. Zazwyczaj też plamie ale tylko w ten dzień w którym mam dostać okres co jest dla mnie zbawieniem bo nie lubię niespodzianek 😅
Ja akurat mam dostać w niedzielę @ i dzis czuje ciągnięcie, wcziraj chwile czulam 🤭

reklama
Do góry