Weronik@29
Fanka BB :)
Raczej juz nie ma co testować...Nie mowie, ze masz testować. Najlepiej w dniu @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej juz nie ma co testować...Nie mowie, ze masz testować. Najlepiej w dniu @.
powiem Ci, że w tym cyklu miałam wizytę kontrolną u ginekolog w 4dc i już miałam pęcherzyk 11-12cm więc myślę, że podobnie (może tak 4 dni później)A od którego dnia cyklu planujesz iść? Też idę, w przyszłym tyg. myślę w 10dc, ale mam nieregularne cykle, więc wolę zacząć wcześniej. Pierwszy raz idę.
Jeżeli ktoś gdzieś tam czuje, że się kiepsko odżywia to moim zdaniem warto.W sumie racja, ale uznałam, że nie zaszkodzi wziąć w czymś takim udział
Bardzo mi przykroRaczej juz nie ma co testować...
przytulam i przesyłam moc na kolejny cyklRaczej juz nie ma co testować...
Małpa nadchodzi wielkimi krokamiCzemu?
Zaczynamy właśnie 10 cs.... chyba pora na badania hormonalneNo niestety to nie ten cykl, dlugo sie juz staracie ?
Bylam ostatnio na kontroli po owulacji to mówiła że wygląda na to że sie odbyła. Pozatym mam zawsze straszny ból jajnika w dzień owulacji i testy pozytywne.. męża jeszcze nie badalismy . Ginek raczej na luzie podchodzi bo jedno dziecko juz mamy. Jednak juz mnie to troche niepokoi skoro wspolzyjemy regularnie . Jemy witaminy i nic z tego.A monitorowałas sie u gine czy masz owu ? Miedzy czasie badanie nasienia i z reszta leccie
Może masz rację. Chyba tak zrobieTo nie oznaka, ze ta owu sie odbywa. Ja bym zrobiła monitoring chociaż raz, upewnić się.
Wiadomo, ze lekarz podchodzi inaczej do pary, która ma juz dziecko, ale to nie reguła. Warto sprawdzić, pokolei wszystko.
Póki co wiem że mam za malo krwinek czerwonych we krwi. Wizyta u lekarza domowego w poniedzialek na omowienie wyników. Tak robilam kontrolnie witaminy itp.No my tez mamy jedna corke i jednak okazało się co było przyczyną poronień. Także mam sama dowód dla siebie to, że z wiekiem potrafi się wszystko zmienić.