reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Niestety nic nie działamy 😞 wszystko poszło na marne. Nie ma to już sensu. Chociaż tyle z tego wszystkiego ze zobaczyłam pozytywny test owulacyjny. Ciążowego nie zobaczę..
trzymam za Was wszystkie kciuki ❤️
my wczoraj tez nic. Stary zasnął bo był bardzo zmęczony po pracy, ale akurat tu go rozumiem. Głowa do góry kochana :) a po pozytywnym teście spróbuj nawet na drugi dzień

reklama
Dziś 12 dpo. Co sądzicie?

Załączniki

• 4F530299-7390-475B-A4ED-861961A6180B.jpeg
    4F530299-7390-475B-A4ED-861961A6180B.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 183
Chodzi o tą sytuacje ? Przedwczoraj mąż miał dola wiec nie działaliśmy, wczoraj pierwszy raz w życiu pozytywny test owu, nie mówiłam mu żeby nie czuł jakiejś presji czy coś. Ale niestety nie miał nastroju i musieliśmy przerwać w trakcie. Płakałam cała noc, teraz w pracy tez ciężko sie powstrzymać. Wiec od nowego cyklu nowe leki „clo” ale nie wiem czy jest sens jął te starania mają tak wyglądać. Bo lekarz będzie próbował lekami itp a my nie będziemy wykorzystywać szansy.. to ja jej biorę na darmo, a po tym leku który brałam w tym cyklu „Letrozolum” czułam sie bardzo złe m, chyba wszystko z ulotki skutków ubocznych mnie dopadło

Przykro mi, moze sprobuj delikatnie z nim o tym pogadac ? Albo w nowym cyklu bedzie lepiej, to pierwsza taka sytuacja ?

Przykro mi, moze sprobuj delikatnie z nim o tym pogadac ? Albo w nowym cyklu bedzie lepiej, to pierwsza taka sytuacja ?
W tym cyklu to zdarzyło sie już drugi raz. Wynika to z tego ze ma jakiegoś dola, a jednocześnie nie próbujemy o ludzikich godzinach tylko jak ja już śpię i on jest zaspany.. to takie nijakie jest. I wychodzi jak wychodzi.

reklama
W tym cyklu to zdarzyło sie już drugi raz. Wynika to z tego ze ma jakiegoś dola, a jednocześnie nie próbujemy o ludzikich godzinach tylko jak ja już śpię i on jest zaspany.. to takie nijakie jest. I wychodzi jak wychodzi.
U mnie też tak jest czasami, dlatego nie mówię już mojemu mężowi że to dokładnie ten dzień. Teraz po zastrzyku mieliśmy działać przez 2 dni z rzędu. Chyba oszaleje. Dzis dopiero 15 dc. Dziewczyby czy jak od jutra będę brać duphaston to będzie ok?

Do góry