U
usuniecie
Gość
7-8Dziewczyny przypomnijcie ile dni po owulacji bada się progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7-8Dziewczyny przypomnijcie ile dni po owulacji bada się progesteron?
A wszystkie z porannego moczu?Ja robiłam w dniu @, i tak co 2 dni wykorzystałam 5 testów. Ale nie sugeruj się mną, bo tak jak pisałam historie są różne.
Nie, żadnego nie robiłam z porannego. Akurat najwcześniej około 10, najpóźniej 18. Nie mam testów, aby ci pokazać, bo nie chciałam przykrych wspomnień. Miałam mocz rozrzedzony i kreska była ciemniejsza. Ale mną sie nie sugeruj.A wszystkie z porannego moczu?
Najlepiej w dniu @. Ew od 10dpo zacznij testować z rana.No to czekam do przyszłego tygodnia a kiedy zrobić test zakładając że wczoraj lub dzisiaj była owu?
A jaki powinien być poziom? Ja robiłam 7 dni po i mam wynik 27 zakres do 27. Zobaczyłam także prolaktynę i wyszła mi 30 a normą jest do 23 i nie wiem teraz czy to dobrze.
Normy labolatoryjne masz podane, tego ci nie odpowiem. Wyniki konsultuj z lekarzem.A jaki powinien być poziom? Ja robiłam 7 dni po i mam wynik 27 zakres do 27. Zobaczyłam także prolaktynę i wyszła mi 30 a normą jest do 23 i nie wiem teraz czy to dobrze.
A ja miałam podobne krechy przy becie 6,5… kwestia stężenia moczu tylko i wyłącznie.Tak to jest jak jakieś ..... Na forum próbują wmówić, że testem ciążowym można sprawdzić przyrost bety [emoji2356]
Nie słuchaj tego bo to bzdura, a każda która taką metodę poleca powinna za karę skończyć z bolesną biegunką.
Test to tylko osikany papier. Jedyne co pokazuje to czy jesteś w ciąży. NIC WIĘCEJ.
Jedynym sposobem na sprawdzenie czy bardzo wczesna ciąża się rozwija jest zrobienie bety w odstępie 48 godzin.
Na pocieszenie wrzucę Ci dwa swoje testy.
Zgadnij na którym beta jest 16, a na którym 60.Zobacz załącznik 1321769Zobacz załącznik 1321770
Jak we wtorek to jutroO teraz mnie uspokoilas. A powiedz mi, lepiej isc jutro czy w piątek na betę? Robiłam we wtorek i wyszła 44,3