U
usuniecie
Gość
Sorry ja przeczytałam 1mm.10 mm to jest małe endo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorry ja przeczytałam 1mm.10 mm to jest małe endo?
10 mm to jest małe endo?
Hej, dziś 17dc, monitoring - brak pęcherzyk dominującego, w piątek był o wielkości 16mm, gin stwierdził ze pęknał, endometrium 1cm. Informacji o ciałku żółtym i płynie w zatoce Douglasa brak. Ja robiąc testy owulacyjne nie wyłapałam piku, wczoraj nawet rzucałam tu test negatywny, śluzu tez brak. Czy to możliwe ze owulacja rzeczywiście była?
Nie mogę uwierzyć!!!
A propos endo. Może orientuje się któraś jak szybko jest w stanie zregenerować się po zabiegu łyżeczkowania?
Nie wiem, wizyte mam 5 października to sie dowiem. 2 września mialam 2mm. A pytam z czystej ciekawości, czekam dopiero na 1 @ po.A ile wynosi teraz twoje endo?
Nie tylko, niektóre są już mamamiPytasz na wątku dziewczyn, które nie zaszły w ciążę [emoji2356]