Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Pocieszyłyście mnie w takim razie musi być dobrze. Jesteście wielkie
Ps. Dzień dobry i miłej środy dziewczyny
Ps. Dzień dobry i miłej środy dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak jak piszesz. Ja tez mam PCOS i dostałam Klomifen na 5 dni. Obecnie biorę Ovaleap zastrzyki przez 7dni i zobaczymy czy coś wyjdzie. Zamówiłam już ebooka na PCOS z Akademii Płodności. Trzymajcie kciuki kochane StaraczkiMożesz mieć IO bo przy pcos to częste i stąd problem z wagą. Dieta typu od akademii płodności będzie tu idealna. Do tego jeśli wyjdzie IO to dostaniesz metforminę. Ważne byś Krzywe zrobiła jak najszybciej.
Wg mnie powinnaś mieć zrobiony monitoring owulacji, żeby zobaczyć czy owulacje w ogóle występują (mogą ale przy pcos występują rzadko i to jest główny problem pcos). Jak nie będzie owulacji to lekarz wprowadzi stymulację np Clo lub aromek. Dieta tu jest ważna, bo poprawi ona jakość komórek.
polecam aplikacje Premom. Możesz tam wrzucać zdjęcia testów, a apka sama ci powie czy pik był czy nie. Poza tym nazywa na świeżych testach,a nie takich wysuszonych sprzed paru dni. U mnie się to super sprawdza.Dziewczyny myślicie ze był Pik w piatek? W sobotę czułam lekki bol brzucha wieczorem mysle że była to owulacja i oby
U mnie w poprzednim cyklu tak się wydarzyło, urosły dwa pęcherzyki i zatrzymały się na 15mm i koniec. Dostałam duphaston na wywołanie.Dzięki dziewczyny za wsparcie. A czy któraś miała tak, ze po stymulacji nie doszło do owulacji? Co dalej w takiej sytuacji ?
Dzięki, czym jesteś stymulowana? Kiedy dostałaś ten duphaston? Ile dni ostatecznie trwał cykl?U mnie w poprzednim cyklu tak się wydarzyło, urosły dwa pęcherzyki i zatrzymały się na 15mm i koniec. Dostałam duphaston na wywołanie.
Ja jestem teraz na CLO, dziś mam 11dc i chyba owu tuż tuż, także chyba ten cykl będzie dużo szybszy. Ostatni cykl duphaston zaczęłam brać w 22dc, a cykl trwał 39 [emoji53]Dzięki, czym jesteś stymulowana? Kiedy dostałaś ten duphaston? Ile dni ostatecznie trwał cykl?
U mnie pik na teście wyglądał tak.Dziewczyny myślicie ze był Pik w piatek? W sobotę czułam lekki bol brzucha wieczorem mysle że była to owulacja i oby
fiJa jestem teraz na CLO, dziś mam 11dc i chyba owu tuż tuż, także chyba ten cykl będzie dużo szybszy. Ostatni cykl duphaston zaczęłam brać w 22dc, a cykl trwał 39 [emoji53]
A u Ciebie jak to wygląda?