reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

O przepraszam pomyliłam sie.
W 12 dc miałam pęcherzyk 12,5mm na lewym jajniku a 15 dc już go nie było ale pojawił sie na prawym 13,5 mm. Owulka była 20dc.
czytam Was dziewczyny i aż zaczęłam się zastanawiać czy w takim razie to dobrze, że ja wczoraj w 4dc miałam już pęcherzyk na prawym jajniku 11-12mm?🤔 Taki duży tak wcześnie... 😝

reklama
czytam Was dziewczyny i aż zaczęłam się zastanawiać czy w takim razie to dobrze, że ja wczoraj w 4dc miałam już pęcherzyk na prawym jajniku 11-12mm?🤔 Taki duży tak wcześnie... 😝
Ja byłam dzisiaj na wizycie i w 8dc pęcherzyk 16 mm, więc chyba podobnie to u mnie wygląda jak u Ciebie - owulacja między 10, a 11 dc 😅

Ja byłam dzisiaj na wizycie i w 8dc pęcherzyk 16 mm, więc chyba podobnie to u mnie wygląda jak u Ciebie - owulacja między 10, a 11 dc 😅
czy my przypadkiem nie idziemy łeb w łeb? 😂 Pamiętam, że jak robiłam testy owu to miałam pozytywny, a następnego dnia chyba Ty miałaś pozytyw (chyba, że z kimś pomyliłam, to wybacz). Dobrze mieć kompana w cyklach 💪😁

czy my przypadkiem nie idziemy łeb w łeb? 😂 Pamiętam, że jak robiłam testy owu to miałam pozytywny, a następnego dnia chyba Ty miałaś pozytyw (chyba, że z kimś pomyliłam, to wybacz). Dobrze mieć kompana w cyklach 💪😁
Tak było nic nie pomyliłaś 😅 a u Ciebie też stymulacja aromkiem czy czymś innym, bo nie pamiętam 🤔

Tak było nic nie pomyliłaś 😅 a u Ciebie też stymulacja aromkiem czy czymś innym, bo nie pamiętam 🤔
u mnie naturals, ale po odstawieniu tabletek antydzieciowych 😝 Dajemy sobie rok starań na luzie, jak nie wyjdzie, to wtedy zaczniemy działać z diagnostyką. Tylko, że u Nas na pokładzie dwoje nastolatków i teraz chcemy się odmłodzić o trzecie 😂

u mnie naturals, ale po odstawieniu tabletek antydzieciowych 😝 Dajemy sobie rok starań na luzie, jak nie wyjdzie, to wtedy zaczniemy działać z diagnostyką. Tylko, że u Nas na pokładzie dwoje nastolatków i teraz chcemy się odmłodzić o trzecie 😂
to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była 😅

to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była 😅
kurcze żałuję, że od początku gdy odstawiłam tabsy nie pilnowałam cyklu (bo wtedy jeszcze się nie staraliśmy i chciałam, zeby organizm doszedł do siebie i dopiero po trzech miesiącach zaczeliśmy starania). Zaczęłam takie monitorowanie siebie w pierwszym cyklu przed staraniami i wtedy mój cykl trwał 26 dni, potem 2 cykle staraniowe 29 dni (ten drugi był właśnie z testami owu, gdzie 13dc był pozytyw), teraz 3 cykl trwał 26 dni i wygląda na to, że ten teraz też będzie krótszy 😝

reklama
Do góry