reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

O przepraszam pomyliłam sie.
W 12 dc miałam pęcherzyk 12,5mm na lewym jajniku a 15 dc już go nie było ale pojawił sie na prawym 13,5 mm. Owulka była 20dc.
czytam Was dziewczyny i aż zaczęłam się zastanawiać czy w takim razie to dobrze, że ja wczoraj w 4dc miałam już pęcherzyk na prawym jajniku 11-12mm?🤔 Taki duży tak wcześnie... 😝

reklama
czytam Was dziewczyny i aż zaczęłam się zastanawiać czy w takim razie to dobrze, że ja wczoraj w 4dc miałam już pęcherzyk na prawym jajniku 11-12mm?🤔 Taki duży tak wcześnie... 😝
Ja byłam dzisiaj na wizycie i w 8dc pęcherzyk 16 mm, więc chyba podobnie to u mnie wygląda jak u Ciebie - owulacja między 10, a 11 dc 😅

Ja byłam dzisiaj na wizycie i w 8dc pęcherzyk 16 mm, więc chyba podobnie to u mnie wygląda jak u Ciebie - owulacja między 10, a 11 dc 😅
czy my przypadkiem nie idziemy łeb w łeb? 😂 Pamiętam, że jak robiłam testy owu to miałam pozytywny, a następnego dnia chyba Ty miałaś pozytyw (chyba, że z kimś pomyliłam, to wybacz). Dobrze mieć kompana w cyklach 💪😁

czy my przypadkiem nie idziemy łeb w łeb? 😂 Pamiętam, że jak robiłam testy owu to miałam pozytywny, a następnego dnia chyba Ty miałaś pozytyw (chyba, że z kimś pomyliłam, to wybacz). Dobrze mieć kompana w cyklach 💪😁
Tak było nic nie pomyliłaś 😅 a u Ciebie też stymulacja aromkiem czy czymś innym, bo nie pamiętam 🤔

Tak było nic nie pomyliłaś 😅 a u Ciebie też stymulacja aromkiem czy czymś innym, bo nie pamiętam 🤔
u mnie naturals, ale po odstawieniu tabletek antydzieciowych 😝 Dajemy sobie rok starań na luzie, jak nie wyjdzie, to wtedy zaczniemy działać z diagnostyką. Tylko, że u Nas na pokładzie dwoje nastolatków i teraz chcemy się odmłodzić o trzecie 😂

u mnie naturals, ale po odstawieniu tabletek antydzieciowych 😝 Dajemy sobie rok starań na luzie, jak nie wyjdzie, to wtedy zaczniemy działać z diagnostyką. Tylko, że u Nas na pokładzie dwoje nastolatków i teraz chcemy się odmłodzić o trzecie 😂
to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była 😅

to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była 😅
kurcze żałuję, że od początku gdy odstawiłam tabsy nie pilnowałam cyklu (bo wtedy jeszcze się nie staraliśmy i chciałam, zeby organizm doszedł do siebie i dopiero po trzech miesiącach zaczeliśmy starania). Zaczęłam takie monitorowanie siebie w pierwszym cyklu przed staraniami i wtedy mój cykl trwał 26 dni, potem 2 cykle staraniowe 29 dni (ten drugi był właśnie z testami owu, gdzie 13dc był pozytyw), teraz 3 cykl trwał 26 dni i wygląda na to, że ten teraz też będzie krótszy 😝

reklama
Do góry