To wskazuje na pcos. Zrób koniecznie AMH i myślę, że będzie już jasna odpowiedź.A mi przyszła Dhea i SHBG. Dhea 6,91 przy normie 1,2-6,3.
SHBG 14,39 przy normie 32,4-128.
reklama
small_princess
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny za wsparcie. A czy któraś miała tak, ze po stymulacji nie doszło do owulacji? Co dalej w takiej sytuacji ?
staraczka_22
Fanka BB :)
A jak wyglądają te skoki tsh? Bo ja na przykład miesiąc temu miałam 1,7 a po miesiącu, gdzie nie zmieniałam dawki mam teraz 2,8.Mi też TSH skacze. Endokrynolog mówiła, że to jest normalne i jeśli są zachowane granica (te na zajście w ciążę ) to nie trzeba się tym przejmować.
Xxxladyhxxx
Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.To wskazuje na pcos. Zrób koniecznie AMH i myślę, że będzie już jasna odpowiedź.
coca
to u Ciebie wszystko szybciutko się dzieje jak na naturalne cykle u mnie bez stymulacji owulacja między 15, a 16 dc zawsze była [emoji28]
U mnie jeszcze później [emoji1]
coca
Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.
PCOS to nie wyrok [emoji6] wiele kobiet ma przynajmniej PCO i zachodzą w ciąże. Wiec spokojnie, da się.
MoniaJ2424
Nic, mnie nic nie swędzi nawetW trakcie infekcji lepiej odłożyć starania, stosunki w prezerwatywie, bo się będziecie wzajemnie zarażać.. partner nic nie dostał?
coca
Nic, mnie nic nie swędzi nawet
I co z tego? Mnie tez nie swedzialo, nie pachniało, a infekcja była. To ze nie masz objawów nic nie znaczy, skoro stwierdzono infekcje to ona jest i trzeba ja wyleczyć. I partner również powinien dostać jakieś leki.
Dziwi mnie że dopiero teraz jakikolwiek lekarz zlecił Ci badanie hormonów, ale ważne, że już będziesz wiedziała na czym stoisz. Przy pcos ważna jest dieta i stymulacja owulacji.Dzieki. Plus taki, że w końcu się coś ruszyło. Może będę w końcu wiedziała, czy jest jeszcze szansa, że kiedyś zostanę mamą. Czy w ogóle da się coś zrobić w tym kierunku.
reklama
Angie777
Aktywna w BB
O taaaak ! Coś pięknego cudowne Kitki Najlepsze na odstresowanieU nas dwa koty i mysz nie ma nic lepszego niż okład z mruczących kotów
Podziel się: