reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Nienawidzę tych testów z całego serca, ale uważam, że pik mógł być 11 dc.
Natomiast raczej lekarz widziałby to na usg.
Ja w tym cyklu też miałam prawie prawie pik i za 2 godziny już biało, a prawdziwy pik był 10 dni później [emoji23]
Przy moich dłuższych cyklach to możliwe tez ze jeszcze za 10 dni będzie 😂 pierdziele, jak po niedroznej to po niedroznej, zrobiłam właśnie ostatni owu test, negatywny, nie dojdę do ładu w tym miesiącu z tym, ale i tak nie możemy się starać. Idę jutro ost raz do gin w tym cyklu no i mam nadzieje ze czekam na miesiączkę a nie ze się przypląta torbiel.
Dużo dziewczyn nie znosi tych testów a mi się tak fajnie sprawdzały do tej pory. Ciekawe czego to kwestia.

reklama
Dziewczyny a długo się czeka na drożność, w sensie na termin? Bo tak myślę sobie jeszcze wrzucić na luz sierpień wrzesień bo niedługo mamy przeprowadzkę i ewentualnie na październik się umówić na drożność chociaż boję się tego jak cholera.
Prywatnie czy na NFZ? Mysle ze to Zalezy od szpitala w ktorym sie robi. Ja dzownila
W 1dc (zalecenie lekarza) i na 9dc mialam juz termin , badanie robilam na NFZ w Szczecinie. to badanie robi sie zaraz po @.

Zgłupiałam. Staramy się dość długo o dziecko, dziś mam 28dc, miesiączka powinna przyjść jutro. Dziś zrobiłam dwa testy w odstępnie godziny, nie rano. Pierwszy wyszedl według mnie pozytywny, a drugi negatywny. Co to może oznaczać?Zobacz załącznik 1299119
Wydaje mi się że tam jest szara kreska, powtórz jutro rano i zobaczysz [emoji846]

Zgłupiałam. Staramy się dość długo o dziecko, dziś mam 28dc, miesiączka powinna przyjść jutro. Dziś zrobiłam dwa testy w odstępnie godziny, nie rano. Pierwszy wyszedl według mnie pozytywny, a drugi negatywny. Co to może oznaczać?Zobacz załącznik 1299119
Mi ten test z niebieska końcówka wyszedł negatywny z porannego moczu przy becie ponad 70, na innym teście 2 grube kreski wiec polecałabym powtórzyć ;)

reklama
moze tutaj będzie widać bardziej jej kolor, na pewno na żywo jest bladoróżowa + zdjęcie z kolejnym testem. Musze spokojnie poczekać do jutra, zrobię badanie z krwii i wszystko będzie wiadomo. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
20210728_162409.jpg

Do góry