Zależy gdzie Niby nie przeliczamZ tego co dziewczyny pisały to koszt bety w Uk ok 50 funtów więc cenowo tak samo jak w Pl [emoji41] bo skoro tam żyjesz i mieszkasz to chyba nie przeliczasz
Ale jak za skana mogę zapłacić od 45 to wole poczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy gdzie Niby nie przeliczamZ tego co dziewczyny pisały to koszt bety w Uk ok 50 funtów więc cenowo tak samo jak w Pl [emoji41] bo skoro tam żyjesz i mieszkasz to chyba nie przeliczasz
Aha no to super... I co musiałaś przerwać starania? Jak to wyleczyłaś? Stosujesz dalej clo czy starania naturalne?uważaj na clo, bo ja właśnie w taki sposób nabawiłam się torbieli na obu jajnikach (hiperstymulacja).
Nie martw się na zapas ja miałam ogromne dawki clo i nie działało wcale także każdy organizm inny powodzeniaAha no to super... I co musiałaś przerwać starania? Jak to wyleczyłaś? Stosujesz dalej clo czy starania naturalne?
Dzięki za pocieszenie, tak bym chciała już być na tym monitoringu a tu tyle czasu, dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i od rana ryczę czemu jest taka niesparwiedlowiosc te które chcą być w ciąży nie mogą a te co nie chcą zachodzą od razu i jeszcze niektóre decydują się na aborcję...Nie martw się na zapas ja miałam ogromne dawki clo i nie działało wcale także każdy organizm inny powodzenia
też mnie to zastanawia czasem. A Co do załamania- to nie jest wskazane wiem ze przy tych lekach nastrój jak w kalejdoskopie ale ograniczaj negatywne emocje już kiedyś pisałam tu że nasze dzidzie będą najbardziej chciane, wyczekane i nie byle jak i byle z kim poczęte ☺ głowa do góry tule mocnoDzięki za pocieszenie, tak bym chciała już być na tym monitoringu a tu tyle czasu, dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i od rana ryczę czemu jest taka niesparwiedlowiosc te które chcą być w ciąży nie mogą a te co nie chcą zachodzą od razu i jeszcze niektóre decydują się na aborcję...
Wzajemnie kochana Ja w drodze nad morze świetnie się złożyło bo nie będę myślała o testowaniu, które mnie czeka za tydzień pełen relaksMiłego dnia dziewczyny, oby był dobry dla wszystkich
też mnie to zastanawia czasem. A Co do załamania- to nie jest wskazane wiem ze przy tych lekach nastrój jak w kalejdoskopie ale ograniczaj negatywne emocje już kiedyś pisałam tu że nasze dzidzie będą najbardziej chciane, wyczekane i nie byle jak i byle z kim poczęte ☺ głowa do góry tule mocno
Ooo to życzę pełnego relaksu, takiego na 100 % i nie myśleniu o tych sprawachWzajemnie kochana Ja w drodze nad morze świetnie się złożyło bo nie będę myślała o testowaniu, które mnie czeka za tydzień pełen relaks
Właśnie minęliśmy pięknego bociana!Ooo to życzę pełnego relaksu, takiego na 100 % i nie myśleniu o tych sprawach