reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Pokaz testCześć Dziewczyny dzis mój 25dc, cykl stymulowany Aromkiem do tego Ovitrelle, Encorton i Duphaston. Zgodnie z zaleceniem lekarki rano zrobiłam test, jeśli wyszedlby negatywny mam odstawić duphaston, wyszła bardzo bardzo bladziutka druga kreska (prawie niewidoczna). Czyli nadal nic nie wiem, jutro pójde na bete aby miec pewność, że tej drugra kreska nie jest moim przywidzeniem. Powodzenia pozostałym testującym
MoniaJ2424
Juz widzę! Ja tez taki test w piatek mialam, w sobotę troszkę ciemniejsza i jutro robię z ranaZastrzyk z Ovitrelle robiłam 5.07 wieczorem, więc 13 dni temu. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test, nie sprawdzałam wcześniej czy się zastrzyk utrzymuje. Wrzucam zdjęcie testu, ale szczerze, na zdjeciu widać jeszcze mniej niż na żywo, więc sie nie nastawiam, przekonamy się po becie. Nie chce sobie nic wmaiwac. Dupasthon mam jeszcze tylko na dzisiaj. A Ty kiedy testujesz?
MamaR
Ja tam coś widzę ale jestem specjalistka w widzeniu dwóch kresek :-) Trzymam kciuki za jutrzejsza betęZastrzyk z Ovitrelle robiłam 5.07 wieczorem, więc 13 dni temu. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test, nie sprawdzałam wcześniej czy się zastrzyk utrzymuje. Wrzucam zdjęcie testu, ale szczerze, na zdjeciu widać jeszcze mniej niż na żywo, więc sie nie nastawiam, przekonamy się po becie. Nie chce sobie nic wmaiwac. Dupasthon mam jeszcze tylko na dzisiaj. A Ty kiedy testujesz?
Passtelova
Już myślałam, że w tym miesiącu nie zobaczę pozytywnego na teście owu! A tu tak ciemna krecha, że nawet ciemniejsza od testowej Mam nadzieję, że jajeczko zostanie uwolnione. Rano było co nieco, mam nadzieję, że jutro wieczorem będziemy mieć ochotę i liczę bardzo na ten cykl!
Załączniki
Dorciaaaa88
Super kreseczki, teraz nic tylko działaćJuż myślałam, że w tym miesiącu nie zobaczę pozytywnego na teście owu! A tu tak ciemna krecha, że nawet ciemniejsza od testowej Mam nadzieję, że jajeczko zostanie uwolnione. Rano było co nieco, mam nadzieję, że jutro wieczorem będziemy mieć ochotę i liczę bardzo na ten cykl!
Passtelova
Mam nadzieję, że się wystrzelimy to trzeci CS, ale we wcześniejszych nie pokładałam takiej nadziei jak w tym.Super kreseczki, teraz nic tylko działać
CiagleWierze
Początkująca w BB
Ja testuje w czwartekWitajcie, kto testuje w najbliższym czasie?ja odezwę się jutro, bo jeżeli @ nie przyjdzie to mam zamiar testować! Dzisiaj zaczęły mnie strasznie boleć piersi, więc objaw typowo okresowy, ale też wiem, że może być w drugą stronę
Piersi również mnie bardzo bolą inaczej niż zwykle i są strasznie nabrzmiałe do tego widać żyły
reklama
Dorciaaaa88
Ja jutro wybieram się na bete, ciążowych obiawów u mnie brak. Powodzenia jutro, daj znać jak poszło Mam nadzieję, ze dobrze zacznie się dla nas ten tydzieńWitajcie, kto testuje w najbliższym czasie?ja odezwę się jutro, bo jeżeli @ nie przyjdzie to mam zamiar testować! Dzisiaj zaczęły mnie strasznie boleć piersi, więc objaw typowo okresowy, ale też wiem, że może być w drugą stronę
Podziel się: