Colorful92
Fanka BB :)
Cześć U mnie dzisiaj 14dpo i biel na teście. Czekam na @, żeby znowu zacząć od nowa..
Dobrego dnia dla Was!
Dobrego dnia dla Was!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem...ja 4dc :-(...i jakoś nadzieja nikła..Cześć U mnie dzisiaj 14dpo i biel na teście. Czekam na @, żeby znowu zacząć od nowa..
Dobrego dnia dla Was!
Ja testuje w srode albo w czwartek właśnie, a jak biel to do terminu @bede pewnie testowacKtoś testuje w czwartek ? 8.07?
Miałam testowac 9.07 ale nie wiem czy dam radę się wstrzymać.Ktoś testuje w czwartek ? 8.07?
Pomomo tego, że nie mam PCOS to biorę miovielie +miovielie nac. Co prawda pierwdz cykl ale jeśli się teraz nie uda to w następnym też zacznę go brać. Mialam ładna owulacje dzięki niej.Dziewczyny, czy któraś z Was bierze NAC?
Ja na pcos tylko Inofem i zastanawiam się, czy nie wprowadzić też NAC. Detoksykuje podobno fajnie, a PCOS to przewlekły stan zapalny.. Czy któraś z Was stosuje mio-inozytol + NAC?
Ja mam termin @ na czwartek pierwszy cykl starań po poronieniuJa testuje w srode albo w czwartek właśnie, a jak biel to do terminu @bede pewnie testowac