reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ostatnia edycja:
Witam w 18dc, owulacja powinna być 20dc, posiłkuje się testami owu. Wstawię zdjęcie, ale zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie mam w ogóle płodnego śluzu. Od 2 miesięcy pije olej z wiesiołka, ale nie zauważyłam różnicy.
Test wyżej jest z 17dc, niżej z dzisiaj tj. 18dc

Załączniki

• IMG_20210704_095711.jpg
    IMG_20210704_095711.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 107
Pai1-4g w hetero i mthfr w homo
Dziekuje Zazuu. Mój ginekolog powiedział, ze najpierw mam do niego jechac na wizytę z wynikami. Choć zanim ja dostanę test pozytywny a on wypisze heparynę to może wczesniej 1opakowanie wypisze mi rodzinny. A dalej już ginekolog.
A Tobie jakie wyszły mutacje ? Wyszła zakrzepica ?

No tak sobie stwierdzil bez badania, ale to tak tylko mi powiedzial. A mimo wszystko teraz jak mialam probowac inseminacji i byla owulka z prawego, no to mowil, ze nie ma co, bo on jest niedorzny niby. Juz mozna dostac swira z tymi lekarzami tez...

Zrób sobie drożność jajowodów, zwłaszcza przed inseminacja, bez to wróżenie z kart i dziwne, że lekarz nie zrobił tak podstawowego badania przed inseminacja, tylko zakłada na ślepo, że nie warto. 🤷

Hej dziewczyny,l! Pytanie mam o badanie HSG. Czy robiliście jakies badanie, przed zabiegiem na uczulenie na kontrast? Oprócz oczywiście posiewu. Gdzieś mi się rzuciło w oczy, ze kontrast jest jodowy- a wiem ze moja mama ma uczulenie na jod 🧐. Wizytę u gin będę miała w czwartek, to napewno się dopytam, bo chciałabym w sierpniu podejść do badania. Ale tak z ciekawości - czy ktoś badał ?

reklama
Do góry