reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ostatnia edycja:
Witam w 18dc, owulacja powinna być 20dc, posiłkuje się testami owu. Wstawię zdjęcie, ale zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie mam w ogóle płodnego śluzu. Od 2 miesięcy pije olej z wiesiołka, ale nie zauważyłam różnicy.
Test wyżej jest z 17dc, niżej z dzisiaj tj. 18dc

Załączniki

• IMG_20210704_095711.jpg
    IMG_20210704_095711.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 100
Pai1-4g w hetero i mthfr w homo
Dziekuje Zazuu. Mój ginekolog powiedział, ze najpierw mam do niego jechac na wizytę z wynikami. Choć zanim ja dostanę test pozytywny a on wypisze heparynę to może wczesniej 1opakowanie wypisze mi rodzinny. A dalej już ginekolog.
A Tobie jakie wyszły mutacje ? Wyszła zakrzepica ?

No tak sobie stwierdzil bez badania, ale to tak tylko mi powiedzial. A mimo wszystko teraz jak mialam probowac inseminacji i byla owulka z prawego, no to mowil, ze nie ma co, bo on jest niedorzny niby. Juz mozna dostac swira z tymi lekarzami tez...

Zrób sobie drożność jajowodów, zwłaszcza przed inseminacja, bez to wróżenie z kart i dziwne, że lekarz nie zrobił tak podstawowego badania przed inseminacja, tylko zakłada na ślepo, że nie warto. 🤷

Hej dziewczyny,l! Pytanie mam o badanie HSG. Czy robiliście jakies badanie, przed zabiegiem na uczulenie na kontrast? Oprócz oczywiście posiewu. Gdzieś mi się rzuciło w oczy, ze kontrast jest jodowy- a wiem ze moja mama ma uczulenie na jod 🧐. Wizytę u gin będę miała w czwartek, to napewno się dopytam, bo chciałabym w sierpniu podejść do badania. Ale tak z ciekawości - czy ktoś badał ?

reklama
Do góry