reklama
NattNatt
Fanka BB :)
Właśnie zamówiłam ten cały pakiet, będę pewna [emoji106][emoji8] super dziewczyny z całego [emoji3531] Dziekuje Wam
A ja mam takie pytanie do tych badań czy to jest jakaś różnica czy to jest pobierane jako wymaz czy z krwi, bo na diagnostyce jest taki pakiet, ale jako badanie krwi?
e-Pakiet ryzyko poronień, rozszerzony - badania genetyczne
Online kupisz badania w obniżonych cenach
diag.pl
[emoji848]
Ostatnia edycja:
Kapozi
Witam w 18dc, owulacja powinna być 20dc, posiłkuje się testami owu. Wstawię zdjęcie, ale zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie mam w ogóle płodnego śluzu. Od 2 miesięcy pije olej z wiesiołka, ale nie zauważyłam różnicy.
Test wyżej jest z 17dc, niżej z dzisiaj tj. 18dc
Test wyżej jest z 17dc, niżej z dzisiaj tj. 18dc
Załączniki
Pai1-4g w hetero i mthfr w homo
Dziekuje Zazuu. Mój ginekolog powiedział, ze najpierw mam do niego jechac na wizytę z wynikami. Choć zanim ja dostanę test pozytywny a on wypisze heparynę to może wczesniej 1opakowanie wypisze mi rodzinny. A dalej już ginekolog.
A Tobie jakie wyszły mutacje ? Wyszła zakrzepica ?
Qruszon
No właśnie ja robiłam mutacje genu V leiden z krwi, a teraz zrobię ten wymaz z policzka. Nie mam już sił chodzić do labo.A ja mam takie pytanie do tych badań czy to jest jakaś różnica czy to jest pobierane jako wymaz czy z krwi, bo na diagnostyce jest taki pakiet, ale jako badanie krwi?
e-Pakiet ryzyko poronień, rozszerzony - badania genetyczne
Online kupisz badania w obniżonych cenachdiag.pl
[emoji848]
NattNatt
No właśnie ja robiłam mutacje genu V leiden z krwi, a teraz zrobię ten wymaz z policzka. Nie mam już sił chodzić do labo.
Ja właśnie też bym chętnie uniknęła kolejnego pobierania krwi, ale zastanawiam się czy jest to tak samo wiarygodne [emoji848]
No tak sobie stwierdzil bez badania, ale to tak tylko mi powiedzial. A mimo wszystko teraz jak mialam probowac inseminacji i byla owulka z prawego, no to mowil, ze nie ma co, bo on jest niedorzny niby. Juz mozna dostac swira z tymi lekarzami tez...
Zrób sobie drożność jajowodów, zwłaszcza przed inseminacja, bez to wróżenie z kart i dziwne, że lekarz nie zrobił tak podstawowego badania przed inseminacja, tylko zakłada na ślepo, że nie warto.
Kristina_peony
Hej dziewczyny,l! Pytanie mam o badanie HSG. Czy robiliście jakies badanie, przed zabiegiem na uczulenie na kontrast? Oprócz oczywiście posiewu. Gdzieś mi się rzuciło w oczy, ze kontrast jest jodowy- a wiem ze moja mama ma uczulenie na jod . Wizytę u gin będę miała w czwartek, to napewno się dopytam, bo chciałabym w sierpniu podejść do badania. Ale tak z ciekawości - czy ktoś badał ?
reklama
Dla genetyki to nie ma znaczenia.Ja właśnie też bym chętnie uniknęła kolejnego pobierania krwi, ale zastanawiam się czy jest to tak samo wiarygodne [emoji848]
Podziel się: