reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
@patpat95, dopóki się nie wie o ciąży, to nic nie może zaszkodzić, także ja bym brała. Ponadto ja przy jakichkolwiek pierwszych objawach pęcherza to duuużo Wit C w ciągu dnia (łykam naturalną, niepowlekaną, ale każda się nada) i baaardzo dużo wody, wszystko po to żeby wypłukać bakterie z pęcherza. Może być też woda z dużą ilością cytryny :)

Hej dziewczyny,
Dziś nad ranem dopadł mnie ból pęcherza 😣 chyba nabawiłam się jakiejś infekcji.
Mogłaby któraś z was rodadzic jak sobie z tym poradzić? Jest niedziela i apteki są pozamykane 😒 dodatkowo jestem 7dpo i w sumie nie wiem czy np. Furagina będzie ok?

Pomocy, źle się czuję 😣
Nie wiem gdzie mieszkasz ale w mieście powinna być apteka dyżurująca jakby co.

A po owulacji, mogą być jeszcze jakieś objawy poowulacyjne czy coś takiego?? [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja tez myśle ze miałam w tym miesiącu po stronie niedroznego jajnika. Ale ponoć cuda się zdarzają. Z kolei bolu nie czułam żadnego i o owulacji dał mi znać tylko test owulacyjny [emoji86] pokręcone to wszystko. Teraz masz czas okoloowulacyjny, tak?

Ja 10 lipca będę robiła betę z krwi :D. Mam nadzieję że cos z tego wyjdzie :D
O kurczę to już niedługo [emoji1] będę trzymać kciukasy [emoji123] ja testuję w urodziny - 11 lipca [emoji1652] wiem, że Ty też jesteś z tego samego dnia [emoji3060] dlatego tym bardziej wierzę, że lipiec będzie nasz! [emoji3590]

Dziewczyny nie wiem już co myslec to już 18 dzien cyklu. Sytuacja przedstawia się tak jak na wykresie. Dziś dopiero odnotowałam rozciągliwy sluz ... a raczej coś w rodzaju gęstych glutow .... jest szansa że owulacja wystąpi czy raczej już po sprawie ? Cykle 28-31
Screenshot_20210704-081512_OvuFriend.jpg

Owulacja musiała ci się poprostu przesunąć. Ja też dopiero w 20 dc miałam owulacje, tak mi się przeuneła. Działajcie [emoji16][emoji16]
Dziewczyny nie wiem już co myslec to już 18 dzien cyklu. Sytuacja przedstawia się tak jak na wykresie. Dziś dopiero odnotowałam rozciągliwy sluz ... a raczej coś w rodzaju gęstych glutow .... jest szansa że owulacja wystąpi czy raczej już po sprawie ? Cykle 28-31
Zobacz załącznik 1290429

A po owulacji, mogą być jeszcze jakieś objawy poowulacyjne czy coś takiego?? [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja zwykle mam ze dwa dni przed owulacja ból jajnika z którego jest owulacja :) ale nie ma reguły bo w tym miesiącu nie miałam takiego bolu a test owu wyszedł w stu procentach pozytywny i wydaje mi się ze owulacja się odbyła :) po owulacji nie mam już żadnych objawów oprócz tych związanych ze wzrostem progesteronu czyli lekki stan podgorączkowy czasami i delikatna wrażliwość piersi

reklama
Do góry