Sama dokładnie nie wiem ale kupiłam Kobiety starające się o potomstwo w fazie lutealnej powinny jeść świeże ananasy. Zawierają one substancję zwaną bromeliną, która działa przeciwzapalnie i pomaga zagnieździć się jajeczku. i ja sobie jadłam w okolicy owulacji akurat.O co chodzi z tym ananasem?
reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
No to jedna wielka impreza w lipcu ja 23 będę świętować
Passtelova
To ja chyba mam ostatnio podświadomie ochotę na ananasa tylko jem je nie w tej fazieSama dokładnie nie wiem ale kupiłam Kobiety starające się o potomstwo w fazie lutealnej powinny jeść świeże ananasy. Zawierają one substancję zwaną bromeliną, która działa przeciwzapalnie i pomaga zagnieździć się jajeczku. i ja sobie jadłam w okolicy owulacji akurat.
developerka
Haha bo dopiero dzisiaj wrzuciłam avatarka więc luzik, teraz może będę bardziej rzucać się w oczy dziewczyny z lipca - ale nas tu dużoTaaaak, pamietam ze pisałyśmy tu o tym, tylko nie poznałam dziś w pierwszej chwili Twojego avatarka moja forumowa siostra bliźniaczka!
Kluseczkaaa
No to w czasie następnych dni plodnych (oby nie ) obłożę sie chyba tymi ananasamiSama dokładnie nie wiem ale kupiłam Kobiety starające się o potomstwo w fazie lutealnej powinny jeść świeże ananasy. Zawierają one substancję zwaną bromeliną, która działa przeciwzapalnie i pomaga zagnieździć się jajeczku. i ja sobie jadłam w okolicy owulacji akurat.
Paolx
Pięknie gratulacjeCześć dziewczyny! W poniedziałek dzieliłam się pozytywnym testem ciążowym w 10 dpo, dzisiaj 30 dzień cyklu, spodziewany termin miesiączki zrobiłam betę wynik 470. Szybko musiało mi się wszystko zagnieździć ale czuję brzuch intensywnie właśnie już od poniedziałku... więzadła mnie ciągną, śluz pojawił się gęsty, mleczny, nawet czasami wręcz żółtawy.
Qruszon
Dziekuje bardzo za info staram się dbać o wszystko teraz po poronieniu, chodzę do endokrynologa ginekologa i właśnie specjalisty od żylaków.Jeśli mogę doradzić to polecam usunąć żylaki przed ciążą , ponieważ w ciąży lubią się powiekszac. Moje znacznie się powiększyły po drugiej ciąży, nawet mnie straszyli zastrzykami w brzuch w ciąży ale obeszło się bez tego. Z tabletek polecam Cyclo3 Forte ale to chyba na receptę. Bez recepty DIH tabletki i smarować nogi Lioton 1000.
Dziewczyny w 1 ciąży mialam krwiak. Teraz wariuje na temat żylaków (chyba przesadzam) ze ma to wpływ na poronienie
A badałaś się pod kątem trombofilii? Zakrzepica może mieć wpływ na poronienia.Dziekuje bardzo za info staram się dbać o wszystko teraz po poronieniu, chodzę do endokrynologa ginekologa i właśnie specjalisty od żylaków.
Dziewczyny w 1 ciąży mialam krwiak. Teraz wariuje na temat żylaków (chyba przesadzam) ze ma to wpływ na poronienie
reklama
Qruszon
Tak badania genetyczne nic nie wykazały. Czynnik V Leiden itd. Nawet mój ginekolog oglądał dwukrotnie, niektóre powtarzałam dwa razy żeby wykluczyć.A badałaś się pod kątem trombofilii? Zakrzepica może mieć wpływ na poronienia.
Podziel się: