reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Wstawiam zdjęcie jeszcze raz:) dzięki dziewczyny za czujność. Zapomnialam o tych danych. Badanie robiłam 11 dni po owulacji. Czy progesteron jest ok? Bo tsh to wiem ze musze zmniejszyć dawkę.

Załączniki

• Screenshot_20210630-115151_Drive.jpg
    Screenshot_20210630-115151_Drive.jpg
    180,8 KB · Wyświetleń: 80
A jaka to była bakteria? I w sumie co jeszcze powoduje, że jajowody się zapychają? 🤔
Chlamydia. Najprawdopodobniej dostałam ja kiedyś w prezencie od eks który jak się okazało nie był najwieniejszym mężczyzna na świecie 😡🤦🏼‍♀️ szczęśliwie udało mi się ją wyleczyć i teraz jak zaczęliśmy starania z moim obecnym partnerem to wynik negatywny 😊 No ale bylo zagrożenie ze bakteria zrobiła w przeszłości spustoszenie. Na szczęście oba jajowody drożne wiec można było przystąpić do działań pro-bobo 😊😊 a co jeszcze moze powodować niedroznisc to nie wiem bo nie zagłębiałam się w temat po otrzymaniu dobrych wynikow

Cześć Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, które korzystają z żelów nawilżających. Do tej pory stosowałam Fertilsafe Plus, zastanawiam sie nad zmianą na Conceive Plus. Jakie są Wasze opinie?

Chlamydia. Najprawdopodobniej dostałam ja kiedyś w prezencie od eks który jak się okazało nie był najwieniejszym mężczyzna na świecie 😡🤦🏼‍♀️ szczęśliwie udało mi się ją wyleczyć i teraz jak zaczęliśmy starania z moim obecnym partnerem to wynik negatywny 😊 No ale bylo zagrożenie ze bakteria zrobiła w przeszłości spustoszenie. Na szczęście oba jajowody drożne wiec można było przystąpić do działań pro-bobo 😊😊 a co jeszcze moze powodować niedroznisc to nie wiem bo nie zagłębiałam się w temat po otrzymaniu dobrych wynikow
A mialas jakies objawy tej chlamydii?

Cześć Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, które korzystają z żelów nawilżających. Do tej pory stosowałam Fertilsafe Plus, zastanawiam sie nad zmianą na Conceive Plus. Jakie są Wasze opinie?
Moje zdanie jest takie, że nie warto przepłacać i kupić ten ze zdjęcia. Miałam i Fertilsafe Plus i Conceive Plus i nic to nie dało, więc nie przepłacam już 😉 A i tak najbardziej z tych trzech lubimy właśnie Lactacyd 😁

Załączniki

• lactacyd-caring-glide-intensywnie-nawilzajacy-zel-intymny.jpg
    lactacyd-caring-glide-intensywnie-nawilzajacy-zel-intymny.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 68
A No po to zeby wzmocnić te pecherzyki bo caly czas mialam z lewego jajnika, nigdy z prawego. Po stymulacji udalo sie wychodować pęcherzyk z prawego jajnika, co uwazam za maly sukces :) Probowalam 1,5 roku bez stymulacji i sie nie udawało. Zaraz koncze 33 lata czas goni wiec probuje wszystkiego co mozliwe :)
Rozumiem, w takim razie życzę Ci II kresek jak najszybciej 🌷

reklama
Moje zdanie jest takie, że nie warto przepłacać i kupić ten ze zdjęcia. Miałam i Fertilsafe Plus i Conceive Plus i nic to nie dało, więc nie przepłacam już [emoji6] A i tak najbardziej z tych trzech lubimy właśnie Lactacyd [emoji16]

Czy przepłacać? W sumie te żele wcale nie są takie drogie, biorąc pod uwagę fakt, że mają 75 ml [emoji4]

Do góry