reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Na moim wypisie z histero też nie ma nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ginka ogląda, myśli i widzę, że guzik rozumie, ale zanim zaczęła zadawać pytania przypomniałam, że to ona robiła te histeroskopie więc niech kombinuje [emoji23]
Na wypisach ze szpitali to w ogóle gowno jest. Ja miałam histeroskopie i nie ma ŻADNEGO opisu badania, a na tym cała zabawa polegała, żeby mój lekarz prowadzący miał dokładny opis co i jak w środku wyglada.

reklama
Na moim wypisie z histero też nie ma nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ginka ogląda, myśli i widzę, że guzik rozumie, ale zanim zaczęła zadawać pytania przypomniałam, że to ona robiła te histeroskopie więc niech kombinuje [emoji23]

Mój się dziś wkurzył jak nie wiem co, ale powiedziałam mu wszystko co mi powiedzieli i na tym musiał bazować. Powiedziano mi w szpitalu jak poszłam zapytać o brakujący opis, ze w wynikach histopatologicznych będzie więcej opisane, ale oboje z ginem uważamy, ze nic o budowie narządu nie będzie. No ale poczekamy zobaczymy. Myśle, ze jakby były jakieś anomalia to by było opisane, albo przynajmniej by mi o tym powiedzieli, tak jak o polipach. Musze w to wierzyć, bo nic innego mi nie pozostało [emoji23]

U mnie były anomalia, a też nie opisali [emoji2296]
Mój się dziś wkurzył jak nie wiem co, ale powiedziałam mu wszystko co mi powiedzieli i na tym musiał bazować. Powiedziano mi w szpitalu jak poszłam zapytać o brakujący opis, ze w wynikach histopatologicznych będzie więcej opisane, ale oboje z ginem uważamy, ze nic o budowie narządu nie będzie. No ale poczekamy zobaczymy. Myśle, ze jakby były jakieś anomalia to by było opisane, albo przynajmniej by mi o tym powiedzieli, tak jak o polipach. Musze w to wierzyć, bo nic innego mi nie pozostało [emoji23]

U mnie były anomalia, a też nie opisali [emoji2296]

Patałachy. Ale jak ze mną rozmawiali to mówili ze wszystko jest w porządku i jedynie znaleźli i usunęli te badziewie przy jajowodach, wiec wierze na słowo. Chciałabym dostać filmik z badania [emoji849][emoji849][emoji849]

Najlepiej to jakby, któraś z nas stała i kontrolowała sytuację nad Tobą [emoji23]

Fakt. Ufam Ci bardziej niż tym obcym ludziom [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taka kontrola społeczna w formie wolontariatu, o! Tylko wolałabym, żebyś patrzyła w monitor a nie pomiędzy moje nieprzytomne rozkraczone giry [emoji23]

Bym tam im jeszcze pomogła gmerac jakby byli niedokładni [emoji23]
Fakt. Ufam Ci bardziej niż tym obcym ludziom [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taka kontrola społeczna w formie wolontariatu, o! Tylko wolałabym, żebyś patrzyła w monitor a nie pomiędzy moje nieprzytomne rozkraczone giry [emoji23]

Hej dziewczyny! 😘
8 dzień po zastrzyku Ovitrelle i sikacz negatywny. Czyli zastrzyk się ulotnił 😅
Ale czy za te kilka dni hcg może jeszcze podskoczyć do góry? Planowałam w poniedziałek 11 dni po zastrzyku zrobić betę i w środę powtórzyć. 🤔🤔

reklama
Do góry