reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć!
Czy Wy w czasie około-owulacyjnym tez miewacie nudności? Ja od dwóch dni czuję, jakbym się czymś przytruła, a raczej nie miałam czym. Jutro idę na USG, ale wydaję mi się, że owu była wczoraj.

reklama
Gratuluje
Hej dziewczyn! Pięknego tygodnia życzę :) (chociaż chyba już od jutra ma padać).
ja mam na jutro termin okresu, od 3 dni plamienia także nawet nie robię już sobie nadzei :)
Zaczynam kolejny miesiąc starań. Nawet nie wiem który, ale coś około roku.
Jak nastroje? Co słychać?
Ja tez jutro testuje @, chyba, ze przyjdzie...

Gratuluje

Ja tez jutro testuje @, chyba, ze przyjdzie...
U mnie też jutro testowanie. Ale jakoś tak kobieca intuicja moei mi ze nic mnie nie zaskoczy 😜 i biel będzie jak zawsze krystalicznie czysta 🙈 ale! Najważniejsze że już wiemy z moją gin co robić I jak działać zeby owulka wystąpiła. No i że u mnie trzeba cierpliwości bo dopiero ok 17-18dc coś tam widać w którym jajniku, który pęcherzyk zaczyna dominować. Ale powodzenia wszystkim innym testującym 😁🍀

Hej dziewczyn! Pięknego tygodnia życzę :) (chociaż chyba już od jutra ma padać).
ja mam na jutro termin okresu, od 3 dni plamienia także nawet nie robię już sobie nadzei :)
Zaczynam kolejny miesiąc starań. Nawet nie wiem który, ale coś około roku.
Jak nastroje? Co słychać?
U mnie też będzie już roczek, a pol roku od starań takich pod kontrolą kliniki. Niestety cykle mega rozwklekaly mi się w czasie nim doszliśmy do tego na co organizm reaguje a na co nie. Ale jestem dobrej myśli! I 3mam kciukasy również za Ciebie 🍀😊 oby do końca roku się udało 😊😊

Ja
U mnie też jutro testowanie. Ale jakoś tak kobieca intuicja moei mi ze nic mnie nie zaskoczy 😜 i biel będzie jak zawsze krystalicznie czysta 🙈 ale! Najważniejsze że już wiemy z moją gin co robić I jak działać zeby owulka wystąpiła. No i że u mnie trzeba cierpliwości bo dopiero ok 17-18dc coś tam widać w którym jajniku, który pęcherzyk zaczyna dominować. Ale powodzenia wszystkim innym testującym 😁🍀
ja tez tak sadze, ze będzie biel(niestety)
Choć mi ginekolog powiedział, ze 15-16 dzień cyklu owulacja wystąpiła, ale z temperatury wynika, ze się opóźniła pare dni. Cóż, obawiam się, ze mogliśmy to przegapić.
☀️💚 do jutra

U mnie też będzie już roczek, a pol roku od starań takich pod kontrolą kliniki. Niestety cykle mega rozwklekaly mi się w czasie nim doszliśmy do tego na co organizm reaguje a na co nie. Ale jestem dobrej myśli! I 3mam kciukasy również za Ciebie 🍀😊 oby do końca roku się udało 😊😊
Jak długie masz cykle? W miare regularne ?

Hej! 😘 Dziś ciężka nocka była z powodu upałów, co chwile się budziłam, a rano do pracy wstać nie mogłam 😴 Wczoraj też się czułam fatalnie spałam prawie cały dzień, słabo mi było, zawroty głowy, straszne to 😱 Dziś 25 dc, jeszcze 5 dni do miesiączki, ale czuję już krzyż, ciągle chodzę zmęczona to na pewno miesiączka się zbliża 🙄
Albo nie 😉 oby to jednak objawy nie-okresu 😁😁😁 🍀ale powiem szczerze że mnie ostatni tydzień tez dojechał. Brzuch non stop pobolewal a energia na poziomie -500 😜 najchętniej przespałabym te upały (pewnie to wina luteiny bo po niej zawsze jak zombie chodze). Hyh chociaż powiem szczerze ze spać w nocy nie mogę wiec nie wiem na ile by to przesypianie się udalo🙈 🤣 tak czy inaczej miłego dnia Kobietki 😊 i niech z upałów cieszą się urlopowiczki 😁

Ja

ja tez tak sadze, ze będzie biel(niestety)
Choć mi ginekolog powiedział, ze 15-16 dzień cyklu owulacja wystąpiła, ale z temperatury wynika, ze się opóźniła pare dni. Cóż, obawiam się, ze mogliśmy to przegapić.
☀️💚 do jutra
A może się udało? Oby chłopaki były dzentelmenami i zaczekaly na grzecznie na komórkę 🤞🏻😁

reklama
Jak długie masz cykle? W miare regularne ?
Ja mam PCOS wiec cykle bez kontroli i wspomagania to były najróżniejsze(29 najkrótszy, 56 najdluzszy). Ten cykl wreszcie bardzo ładnie się ułożył, doszlo do owulki, ale jest nie najkrótszy bo dzis juz mija 32 dzień, a owulka +/- była w 20dc.

Do góry