reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dzień dobry dziewczyny, jak dziś samopoczucie? Kto ma niedługo termin @?
Powiem wam, że jak widzę w miniaturce w aplikacji zdjęcie jakiegoś testu, to od razu mam taki dreszczyk emocji i nie mogę się doczekać, aż zobaczę kto go wrzucił [emoji3] najczęściej to co prawda test owu, ale mimo wszystko [emoji3]

Ja będę zaraz trochę ogarniać mieszkanie, a potem siadam do szukania pomysłów na wegetariańskie dania w lidlomixie. Może któraś z was poleci coś szczególnie pysznego? [emoji846] Mogą być też z termomixa.
Ja jutro planuje pierogi z truskawkami :D już dawno mieliśmy na nie ochotę :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Czy progesteron nalezy przyjmowac o stałych porach? Czy moge go wziac np 2 godz pozniej niz zwykle?
dzis wychodzimy ze znajomymi na mecz, ktory akurat jest o 21 a o tej zwykle biore proga. Mam po nim straszne zawroty glowy , wiec wolalabym go wziac jak juz bedziemy w domu. Co myslicie?
szukalam na necie informacji i jedyna jaka mi wyskoczyła to taka ze zaleca sie o stałej porze ale nie jest to konieczne jak przy antybiotykach np.

Dziewczyny mam pytanie. Czy progesteron nalezy przyjmowac o stałych porach? Czy moge go wziac np 2 godz pozniej niz zwykle?
dzis wychodzimy ze znajomymi na mecz, ktory akurat jest o 21 a o tej zwykle biore proga. Mam po nim straszne zawroty glowy , wiec wolalabym go wziac jak juz bedziemy w domu. Co myslicie?
szukalam na necie informacji i jedyna jaka mi wyskoczyła to taka ze zaleca sie o stałej porze ale nie jest to konieczne jak przy antybiotykach np.

Myśle ze 2 godziny nie sprawia problemu [emoji6]

Dziewczyny nie chce robić tutaj prywaty, ale znalazłam wczoraj modlitwę odnośnie niepłodności, która bardzo do mnie przemawia, gdyby któraś z Was chciała to mogę Wam przesłać w wiadomości prywatnej. Nie chcę jej tutaj wstawiać, bo szanuję, że nie każda z Nas jest tutaj wierząca 😉
Ja też poproszę! :)

Dziewczyny czyli jak zalecono Wam przyjmowanie luteiny? Ja mam od 19dnia cyklu przez 10dni 2xdziennie 1 tabletka podjezykowo bez monitoringów … zmienić lekarza?

Dziewczyny nie chce robić tutaj prywaty, ale znalazłam wczoraj modlitwę odnośnie niepłodności, która bardzo do mnie przemawia, gdyby któraś z Was chciała to mogę Wam przesłać w wiadomości prywatnej. Nie chcę jej tutaj wstawiać, bo szanuję, że nie każda z Nas jest tutaj wierząca 😉

Ja chętnie poproszę. 😀

reklama
Dziewczyny czyli jak zalecono Wam przyjmowanie luteiny? Ja mam od 19dnia cyklu przez 10dni 2xdziennie 1 tabletka podjezykowo bez monitoringów … zmienić lekarza?

Nigdy nie zrozumiem zaleceń od któregoś dnia cyklu [emoji85] ja mam zalecone od określonego dnia PO OWULACJI. Jak długie masz cykle? Miałaś już jakiś monitoring? Kiedy masz owulacje? I w jakim celu luteina?

Do góry