reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Najważniejsze że Wam odpowiada i jesteście zadowoleni. Dobry lekarz to podstawa ;) który dzień cyklu? Daleko jeszcze do testowania? U mnie 3dc od wczoraj clo, ale dobrze reaguje, nic nie odczuwam ;) 😋
Ja we wtorek bralam ostatni raz clo, dzis lekko kul mnie jajnik prawy przy stosunku, ale tak to w porządku byle do owu

reklama
Bedzie dobrze, ja też się tułalam po różnych gabinetach nim trafiłam na kogos kto sensownie zaczal nami kierować. 3mam kciuki i nie poddawaj się ❤ a skąd jesteś? Bo może któraś z nas będzie w stanie polecić Ci dobrego specjalistę?
jestem z Poznania :) dziękuję Ci za dobre słowa ❤️ wczoraj byłam strasznie załamana tym wszystkim , dzisiaj już jest lepiej .Doszłam do wniosku że muszę się czymś zająć żeby czas szybciej zleciał i chyba zacznę biegać ,może jakaś jazda na rowerze itp. bo przydało by się zrzucić kilka nadprogramowych kg :)

Też chętnie poczytam 😉 ja na razie odczuwam zahamowanie apetytu ale tak konkretnie, że nawet nie mam smaka na nic 😑 nawet na kebaba, maczka czy coś 🤣 jem tak mało, że masakra i muszę wmusić w siebie jedzenie bo ciało pamięta, że ruszało rękami i buzią przy jedzeniu i czuję się jak nie w swoim ciele 🤣
Zazdroszczę, ja mam taką zwałkę, że mogłabym non stop jeść 🙈 ale twarda jestem i czekam aż to minie, w międzyczasie jem skyr z orzechami 😆 niestety jestem z tych, które spojrzą na paczkę chipsów i od razu ma +2kg wiec całe życie muszę sobie wszystkiego odmawiać a i tak mam sporo do zrzucenia🙄

Zazdroszczę, ja mam taką zwałkę, że mogłabym non stop jeść 🙈 ale twarda jestem i czekam aż to minie, w międzyczasie jem skyr z orzechami 😆 niestety jestem z tych, które spojrzą na paczkę chipsów i od razu ma +2kg wiec całe życie muszę sobie wszystkiego odmawiać a i tak mam sporo do zrzucenia🙄
No to ja po zmianie dawki na 1000mg nie mogę patrzeć na czipsy 🤣🤣🤣

No to ja po zmianie dawki na 1000mg nie mogę patrzeć na czipsy 🤣🤣🤣
Ja tez tak chce
I Hope Please GIF

Jestem po monitoringu, ciałko żółte jest, endo 14 mm i teraz czekać na rozwój sytuacji. Czuję taki tępy bol podbrzusze, nie nastawiam się, chociaż to ciężkie, ale mojemotto w tym cyklu to "nie ten cykl to następny"😌😌

Dziewczyny czy to jest ta słynna znienawidzona kreska fabryczna? 😒

Załączniki

• E1AC823B-AAE5-4CB2-981E-51B49F5B5675.jpeg
    E1AC823B-AAE5-4CB2-981E-51B49F5B5675.jpeg
    636,4 KB · Wyświetleń: 148
  • 3BC10462-FCAC-4942-99EB-A0C9E540F790.jpeg
    3BC10462-FCAC-4942-99EB-A0C9E540F790.jpeg
    790,2 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry