Badasz teraz? Czy rano po przebudzeniu?Teraz jak badam mam 36,8. A jest 16.06 także utrzymuje się.
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Jeżeli mierzysz prawidłowo, czyli o stałej porze, w kontakcie ze śluzówką i w tym samym miejscu, będąc w łóżku, a wzrost się utrzymuje to duże prawdopodobieństwo,że owulacja faktycznie była.Teraz jak badam mam 36,8. A jest 16.06 także utrzymuje się.
Chociaż do pomiarów najlepiej używać termometru z dwoma miejscami po przecinku.
blanny
Nie przekreślaj. Nie wszystko stracone! Owu przecież jak najbardziej mogło być, skoro i skok temperatury i testy pozytywne. Dużej ilości Dziewczyn przecież one prawidłowo wychodzą. Miłego dnia!Chyba tez się na te testy obrażę...
Cóż ja już przekreslilam ten cykl, śluzu coraz więcej. Choć nie ma co się tym sugerować.
Wracam do pracy kobiety dobrego spokojnego dnia
Qruszon
RanoBadasz teraz? Czy rano po przebudzeniu?
Możesz polecić jakiś termometr? Jak w tym miesiącu się nie uda, to chyba zacznę obserwacje w następnym cyklu .Jeżeli mierzysz prawidłowo, czyli o stałej porze, w kontakcie ze śluzówką i w tym samym miejscu, będąc w łóżku, a wzrost się utrzymuje to duże prawdopodobieństwo,że owulacja faktycznie była.
Chociaż do pomiarów najlepiej używać termometru z dwoma miejscami po przecinku.
To jeśli badasz prawidłowo, skok był 09.06 to jest szansa, że owu była jednak 08.06.
frez.ja1987
Teraz mam geratherm basal digital. Ale podobno są.jiz niedostępne. Wcześniej miałam owulacyjny z kardioline i też byłam zadowolonaMożesz polecić jakiś termometr? Jak w tym miesiącu się nie uda, to chyba zacznę obserwacje w następnym cyklu .
Qruszon
Do 22.06 musicie znosić moja niecierpliwośćTo jeśli badasz prawidłowo, skok był 09.06 to jest szansa, że owu była jednak 08.06.
Microlife mam z tej firmy już dość długo. Nie był drogi, zakupiony na allegro
reklama
Mimi91
Aktywna w BB
Tak testowalam ta sama firma..na bank nie fabryczna bo pojawiła się przed czasem i była różowa. 10 dpo była widoczna nawet na zdjęciu, 11 dpo ledwo ja widziałam i 12 dpo już dupa hehe trudno czekam na następny cyklWstawiałaś zdjęcie 10 dpo? Nie jestem pewna czy to byłaś Ty, ale kojarzę jedno zdjęcie z baaaaaaaardzo bladymi kreskami ale na moje oko raczej fabrycznymi. Robiłaś 11dpo test tej samej firmy?
Podziel się: