reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Teraz jak badam mam 36,8. A jest 16.06 także utrzymuje się.
Jeżeli mierzysz prawidłowo, czyli o stałej porze, w kontakcie ze śluzówką i w tym samym miejscu, będąc w łóżku, a wzrost się utrzymuje to duże prawdopodobieństwo,że owulacja faktycznie była.

Chociaż do pomiarów najlepiej używać termometru z dwoma miejscami po przecinku.

Chyba tez się na te testy obrażę... 🙈
Cóż ja już przekreslilam ten cykl, śluzu coraz więcej. Choć nie ma co się tym sugerować.
Wracam do pracy kobiety 😚 dobrego spokojnego dnia
Nie przekreślaj. Nie wszystko stracone! Owu przecież jak najbardziej mogło być, skoro i skok temperatury i testy pozytywne. Dużej ilości Dziewczyn przecież one prawidłowo wychodzą. :) Miłego dnia!

Jeżeli mierzysz prawidłowo, czyli o stałej porze, w kontakcie ze śluzówką i w tym samym miejscu, będąc w łóżku, a wzrost się utrzymuje to duże prawdopodobieństwo,że owulacja faktycznie była.

Chociaż do pomiarów najlepiej używać termometru z dwoma miejscami po przecinku.
Możesz polecić jakiś termometr? Jak w tym miesiącu się nie uda, to chyba zacznę obserwacje w następnym cyklu .

reklama
Wstawiałaś zdjęcie 10 dpo? Nie jestem pewna czy to byłaś Ty, ale kojarzę jedno zdjęcie z baaaaaaaardzo bladymi kreskami ale na moje oko raczej fabrycznymi. Robiłaś 11dpo test tej samej firmy?
Tak testowalam ta sama firma..na bank nie fabryczna bo pojawiła się przed czasem i była różowa. 10 dpo była widoczna nawet na zdjęciu, 11 dpo ledwo ja widziałam i 12 dpo już dupa hehe :) trudno czekam na następny cykl

Do góry