Wygrałaś [emoji23]
reklama
Niech przyjadą, czekam cały czas na nich z ciastem i kawąTo świetnie bo już jadą [emoji23]
coca
Fanka BB :)
A czego tu się spodziewać po parze, która niecałe trzy miesiące po cesarce płodzi kolejne dziecko, bo się nie umie zabezpieczyć?
Ani to mądre, ani odpowiedzialne. Co z resztą udowadniają każdym kolejnym postem. W sumie to kultury, szacunku i taktu też sobą nie reprezentują.
Nie ma to być mądre ani odpowiedzialne, tylko MĘSKIE z tego co rozumiem [emoji41]
M
Ma_k
Gość
To jednak nie jest facetem? Kurde tyle mnie ominęło a poszłam tylko po somersby.Typiara wczoraj chciała udowodnić, że jej wyszedł pozytywny test tydzień przed miesiączką i to krechy grube jak moja dupa. W ramach ciekawostki dodała, że to wpadka, nie chce dziecka i jest 3 msc po cc.
Po tym jak dostała szereg rad i zjeb wróciła dziś i wrzucila zdjęcie niemowlaka śpiącego w wózku. To samo co 3 msc temu.
Jak została oświecona, że to nie było mądre to zaczęła udawać, że to nie jej dziecko, a w sumie to jest facetem.
A jak nasrała w pory po same pachy to jednak dziecko jej i facetem nie jest.
W międzyczasie dowiedziałyśmy się, że splodzenie bombelka czyni mężczyznę, a odstawienie internetu leczy bezpłodność [emoji2272]
frez.ja1987
Niestety, ale męskie też nie jest... Raczej żałosne. Dorosły chłop, a uważa, że jedynym słusznym wyznacznikiem męskości jest spłodzić dziecko 3 miesiące po operacji i narazić zdrowie, a być może i życie partnerki i dziecka.Nie ma to być mądre ani odpowiedzialne, tylko MĘSKIE z tego co rozumiem [emoji41]
A no i wyzywać grono kobiet w internecie. Och cóż za męskość... Aż mi się kolana ugięły. Szkoda, że mam męża, bo bym chyba zawalczyła o takiego samca nad samcami
I jeszcze mężczyzna piecze ciasto dla piesków [emoji41]
Niestety, ale męskie też nie jest... Raczej żałosne. Dorosły chłop, a uważa, że jedynym słusznym wyznacznikiem męskości jest spłodzić dziecko 3 miesiące po operacji i narazić zdrowie, a być może i życie partnerki i dziecka.
A no i wyzywać grono kobiet w internecie. Och cóż za męskość... Aż mi się kolana ugięły. Szkoda, że mam męża, bo bym chyba zawalczyła o takiego samca nad samcami [emoji28]
Ewelina.Be
IdeałI jeszcze mężczyzna piecze ciasto dla piesków [emoji41]
L
Ladycarooo
Gość
Mi to się wydaje, ze to zaden mężdzyzna, tylko jakaś typiara której się nudziNiestety, ale męskie też nie jest... Raczej żałosne. Dorosły chłop, a uważa, że jedynym słusznym wyznacznikiem męskości jest spłodzić dziecko 3 miesiące po operacji i narazić zdrowie, a być może i życie partnerki i dziecka.
A no i wyzywać grono kobiet w internecie. Och cóż za męskość... Aż mi się kolana ugięły. Szkoda, że mam męża, bo bym chyba zawalczyła o takiego samca nad samcami
Kolorowa83!
No ze świecą takiego szukaćIdeał
reklama
Podziel się: