reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny, witam się z Wami w 1 dc [emoji3] tak bardzo czekałam na ten moment, minęły 2 miesiące od poronienia, więc po tej [emoji204] zaczynamy ponownie starania [emoji123] drugi małpiszon przyszedł jak w zegarku. No zobaczymy co nam przyniesie lipiec, oby same dobre wieści, jak na razie jestem pozytywnie nastawiona [emoji3590]
Powodzenia! [emoji3590]

Ja przez swoje cienkie endo na wiele się nie nastawiam. Chociaż Pani dr stwierdziła, że może taka moja uroda i tak poprostu mam, bo bez problemu poczeliśmy już dwóch synów 🥰 może ta luteina trochę teraz wspomoże endo i coś z tego będzie, bo nie ukrywam, że moja druga ciąża to właśnie efekt ❤️ przy takim bólu. Czas pokaże ❤️
Oby, tego Ci życzę. 😉

Dziewczyny planujecie jakos swoje urlopy teraz, jakie plany macie ?

Heja! Ja też mam dużo rodzeństwa a siostry mają dużo dzieci [emoji16] wczoraj jedną z sióstr urodziła trzecie dziecko. Ale cieszę się jakby to było moje [emoji12] chyba mi się w głowie poprzestwiało i lekko odpuściłam bo jedyne o czym myślę to prym, że za dwa tygodnie urlop [emoji123][emoji16]
Gratulacje dla siostry ❤️ fajnie jest tak duża rodzina :D chociaż ja aż tyle dzieci ile moi rodzice mają nie planuję :p
To dobrze jak głowa odpuszcza, bo czasami można zwariować. Trochę luzu na urlopie zawsze wyjdzie na plus :D

reklama
Do góry