Tak czy tak warto chłopa trochę poszturchać [emoji87][emoji85][emoji23]
@Zazuzazaza u mnie dziś tak[emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Zazuzazaza u mnie dziś tak[emoji85]
oo 150 to już sporo. Ja teraz (w sensie nie w ciąży, wcześniej nie miałam glukometru, wiec nie badałam) po posiłku, nawet z wysokim indeksem glikemicznym, mam cukier 70-75. Lekarz mi to łopatologicznie wytłumaczył, ze moja trzustka ładnie radzi sobie z cukrami, ale już organizm nie radzi sobie z insuliną wytworzona przez trzustkę. Oby na tym się skończyło chociaż przy pierwszej ciąży (glukozę na czczo miałam 100-102) nie wlepili mi cukrzycy, ale nie podobało im się, ze dziecko jest trochę za duże. Koniec końców urodziłam w 38tc córka z waga 3650 i jak zobaczyli mojego męża, to stwierdzili, ze to po nim (szczupły, ale prawie 190cm wzrost)
U mnie dzisiaj pozytyw na testach owu [emoji6] tylko "stosunkowo udana noc" była wczoraj (w sumie było już po północy, więc chyba można liczyć, że już dzisiaj [emoji28]). Jak na złość mamy z mężem zabiegany poniedziałek i wtorek, do tego mąż idzie do pracy na noc, więc mam nadzieję, że te ostatnie przytulanki wystarczą [emoji2955]Zobacz załącznik 1220340Zobacz załącznik 1220340
Testy owu idealnie biale a do seksu jeszcze tydzien i 5 dni XD dzis 8 dc.
cisnienie mam juz od polowy listopada xd... 2,5 mc jak to zlecialo.Ty to biedna już odliczasz dni do seksu [emoji85]
Nie dziękuję biorąc pod uwagę, że w poprzednich cyklach z monitoringu i objawów wychodziło, że u mnie owu od momentu pozytywnego testu jest szybciej niż 24-48 godz, to liczę że się wstrzeliliśmyTrzymam [emoji110]
cisnienie mam juz od polowy listopada xd... 2,5 mc jak to zlecialo.
Nie dziękuję [emoji6] biorąc pod uwagę, że w poprzednich cyklach z monitoringu i objawów wychodziło, że u mnie owu od momentu pozytywnego testu jest szybciej niż 24-48 godz, to liczę że się wstrzeliliśmy [emoji28]
Ale po takim czasie to będą spektakularne 3 minuty [emoji23][emoji23][emoji23]
to jakaś apka ??U mnie dzisiaj pozytyw na testach owu tylko "stosunkowo udana noc" była wczoraj (w sumie było już po północy, więc chyba można liczyć, że już dzisiaj ). Jak na złość mamy z mężem zabiegany poniedziałek i wtorek, do tego mąż idzie do pracy na noc, więc mam nadzieję, że te ostatnie przytulanki wystarczą Zobacz załącznik 1220340