Gryfin
Fanka BB :)
Tydzień późniejDziewczyny a kiedy przyszła u was miesiączka w cyklu bezowulacyjnym? Normalnie w terminie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tydzień późniejDziewczyny a kiedy przyszła u was miesiączka w cyklu bezowulacyjnym? Normalnie w terminie?
W terminie wszytskoDziewczyny a kiedy przyszła u was miesiączka w cyklu bezowulacyjnym? Normalnie w terminie?
Swanson bardzo dobra firma, polecam!Hej dziewczyny!!! Chce kupić partnerowi suplement korzeń Maca w kapsułkach, teraz pytanie jaki wybrać? Doradźcie proszę
Znalazłam taki
Cześć,
mam pytanie. Nie wiem czy ten temat był już tu poruszany, jak tak to wybaczcie bo bardzo tego dużo, a jestem tu nowa. Jestem aktualnie w trakcie starań o dziecko i staje przed dylematem czy się szczepić czy nie. Czy są tu jakieś dziewczyny które juz po szczepionce zaszły bezproblemowo w ciąże?