reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć,

mam pytanie. Nie wiem czy ten temat był już tu poruszany, jak tak to wybaczcie bo bardzo tego dużo, a jestem tu nowa. Jestem aktualnie w trakcie starań o dziecko i staje przed dylematem czy się szczepić czy nie. Czy są tu jakieś dziewczyny które juz po szczepionce zaszły bezproblemowo w ciąże?

Hej dziewczyny!!! 😊 Chce kupić partnerowi suplement korzeń Maca w kapsułkach, teraz pytanie jaki wybrać? Doradźcie proszę 🙏

Znalazłam taki

Załączniki

• MACA.gif
    MACA.gif
    31 KB · Wyświetleń: 81
Cześć,

mam pytanie. Nie wiem czy ten temat był już tu poruszany, jak tak to wybaczcie bo bardzo tego dużo, a jestem tu nowa. Jestem aktualnie w trakcie starań o dziecko i staje przed dylematem czy się szczepić czy nie. Czy są tu jakieś dziewczyny które juz po szczepionce zaszły bezproblemowo w ciąże?

Ja jestem zaszczepiona, ale w ciążę jeszcze nie zaszłam - dopiero 2 cykl starań :) Na grupie na Facebooku fundacji "Szczepienia - rozwiewamy wątpliwości" był dziś taki temat i sporo kobiet się wypowiadało, że bardzo szybko zaszły w ciążę po szczepieniu. Mogę za to powiedzieć z własnych obserwacji, że wiele kobiet po Covidzie ma bardzo rozregulowane cykle.

reklama
Ja pierwszy raz mam stres, że nie dostanę @ 🤦 normalnie jak dziecko z gimnazjum 😂 mieliśmy po poronieniu czekać z seksem do pierwszej @ ale ja fiksowałam psychicznie, brakowało mi męża i kochania się z nim, normalności...więc jak przestałam krwawić i zaczęłam się czuć dobrze to wróciliśmy trochę do przytulanek...oczywiście w dniach, które były typowe dla mnie jak płodne z zabezpieczeniem ale kilka dni później stwierdziłam, że już po ryzyku i nie będę się męczyć gumką, która jest bleh ... Wczoraj teoretycznie powinna być @...brzuch daje znaki od piątku i co ? I @ nie ma 🤦 wiem, że może się przesunąć ale zaczęłam panikować, czy przypadkiem nie zawaliłam z dniami płodnymi 🙈 trzymajcie kciuki, żeby ta @ szybko przyszła, bo już się zaczynam stresować 🤦

Do góry