K
Kropka.88
Gość
Przepraszam nie doczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam nie doczytałam
Mi po 2 tyg przeszłoDziewczyny biorące metformine, po jakim czasie Wam przeszły dolegliwości związane długą listą efektów ubocznych? I jaką dawkę bierzecie?
Cudownie! Opowiedz coś więcejJuż jestem po badaniu drożności, ufff... wyszło, że wszystko jest drożne Teraz wizyta u mojej Pani doktor 18 czerwca i walczymy dalej.
Przyznam szczerze, że ja jestem tchórzem i potwornie boję sie bólu, dlatego stresowałam się dzisiejszym badaniem, bo naczytałam się o tym jak badanie może przebiegać i że może być bolesne. Miała Sono HSG. W klinice do której chodzę miałam możliwość skorzystania z narkozy do badania, ale moja lekarka powiedziała, że na początek spróbujemy bez narkozy ale dostane tzw. "głupiego jasia" a jeśli nie dam rady to przerwiemy i zrobimy z narkozą. To mnie troszkę uspokoiło.Cudownie! Opowiedz coś więcej
Ja również !! Czwarty dzień spóźnienia ale po południu się rozkręciło.Oficjalnie witam sie w 1dc