reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej kochane :)
Gratuluję dwóch kreseczek ❤
U mnie @ powinna pojawić się w niedzielę ale wczoraj wieczorem wszystkie dotychczasowe objawy odeszły jak ręką odjoł więc już nawet się nie łudzę że coś w tym cyklu się zadzialo.
Jedynie przykro i wyje,bo do tej pory nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę,kiedy postanowiliśmy z mężem że chcemy dzieciątko przy pierwszym cyklu zawsze były 2krechy i typowe objawy wczesniej ciąży, teraz niestety raczej dupa. Może to też z racji naszego wieku 🤔( ja -37,mąż-47 ) i może za późna decyzja na jeszcze jednego maluszka? Cholera nie wiem ale normalnie nosi mnie ze złości i nie wiem czy chce dalej próbować bo za bardzo łep mi wariuje. Jedyne co odczuwam to zmęczenie wczoraj o 20 już spałam jak małe dziecko,i ciągle mi zimno i tak od kilku dni temp.o 2 w nocy była 36,9.. Miłego dnia kochane 😘

reklama
Dziewczyny, bardzo dziękuję. Jeszcze jutro się potwierdzę testem i jak będę miała możliwość to pójdę na betę. Ale serio aż mi ciężko w to uwierzyć... Jeszcze to do mnie chyba nie dociera.

A jak Twoje samopoczucie? Jakieś symptomy? :)

W zasadzie to ok, standardowo w sumie :D Wczoraj rano myślałam że zaczął mi się okres, tak samo dziś od rana boli mnie brzuch jakby zaraz miała przyjść @. Po owu przez ok 7 dni strasznie bolały mnie plecy, ciężko było mi wstawać, teraz jest trochę lżej. Ból piersi, ale to akurat mam co miesiąc. Coś tam czasami mnie kłuło a to w podbrzuszu, a to piersi. No i od tygodnia z hakiem noc w noc śnią mi się jakieś głupoty 😱

Hej kochane :)
Gratuluję dwóch kreseczek ❤
U mnie @ powinna pojawić się w niedzielę ale wczoraj wieczorem wszystkie dotychczasowe objawy odeszły jak ręką odjoł więc już nawet się nie łudzę że coś w tym cyklu się zadzialo.
Jedynie przykro i wyje,bo do tej pory nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę,kiedy postanowiliśmy z mężem że chcemy dzieciątko przy pierwszym cyklu zawsze były 2krechy i typowe objawy wczesniej ciąży, teraz niestety raczej dupa. Może to też z racji naszego wieku 🤔( ja -37,mąż-47 ) i może za późna decyzja na jeszcze jednego maluszka? Cholera nie wiem ale normalnie nosi mnie ze złości i nie wiem czy chce dalej próbować bo za bardzo łep mi wariuje. Jedyne co odczuwam to zmęczenie wczoraj o 20 już spałam jak małe dziecko,i ciągle mi zimno i tak od kilku dni temp.o 2 w nocy była 36,9.. Miłego dnia kochane 😘
To dopiero wasz 1 cykl starań, wrzuć na luz, wiek na pewno nie pomaga więc jeśli jeszcze chcecie jedno dziecko to musisz uzbroić się w cierpliwość. Objawów się nie doszukuj bo ja w tym cyklu niby miałam zupełnie inne niż zawsze i tak to nic nie pomogło 😅

Hej dziewczyny. U mnie 9 dc, więc lecimy ze staraniami 😅 W ogóle wydaje mi się, jakby w tym cyklu owulacja chciała przyjść wyjątkowo wcześnie, bo wczoraj mnie mocno jajniki kłuły, aż miałam taki ból w pachwinach.
No i jedna rzecz mnie jeszcze zastanawia - raz na jakiś czas mam taki dziwny ból w plecach, w okolicy nerek. Łapie tak niespodziewanie mocno i za chwilę puszcza. Do tej pory myślałam, że to po prostu faktycznie nerki się odzywają, bo ja mam z nimi jakieś małe problemy, chociaż urolog twierdzi, że nie ma powodów do niepokoju i tylko mam chodzić do niego raz do roku.
Ale zaczęłam właśnie myśleć, czy to nie jest ból spowodowany zbliżającą się owulacją 😱 Muszę się sama poobserwować. Któraś z Was ma coś takiego?

Dzień dobry [emoji870]
@natka777 gratulacje [emoji173]
@misiacova moim zdaniem to jest już porządna kreska, nie żaden cień [emoji173]
U mnie nic nowego, dzień za dniem leci. Dziś 6dc. Dużo pracy dziś przede mną, ale jutro idziemy ze znajomymi na grilla nad jeziorem to będzie relaks [emoji846] Miłego dnia!

Dziewczyny, bardzo dziękuję. Jeszcze jutro się potwierdzę testem i jak będę miała możliwość to pójdę na betę. Ale serio aż mi ciężko w to uwierzyć... Jeszcze to do mnie chyba nie dociera.

W zasadzie to ok, standardowo w sumie :D Wczoraj rano myślałam że zaczął mi się okres, tak samo dziś od rana boli mnie brzuch jakby zaraz miała przyjść @. Po owu przez ok 7 dni strasznie bolały mnie plecy, ciężko było mi wstawać, teraz jest trochę lżej. Ból piersi, ale to akurat mam co miesiąc. Coś tam czasami mnie kłuło a to w podbrzuszu, a to piersi. No i od tygodnia z hakiem noc w noc śnią mi się jakieś głupoty 😱
Gratulacje ! 😁 który cykl starań okazał się tym szczęśliwym ? 😊

Ja tak miałam przy biochemicznej dużo śluzu takiego jak płodny, także życzę powodzenia trzymam kciuki ❤️ dobrze się wtedy obserowwalam i pierwszy objaw to był też ból piersi przy dotyku były bardzo wrażliwe.
Dzieki ❤️ Dzis planowana @ zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja ale czuje sie totalnie na okres.
Milego dnia dziewczyny! 🌷
szczesciarom gratuluje!😍

reklama
Do góry