reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja to zamierzam w sylwestra zaszaleć z alkoholem 😂 już nawet nie pamiętam kiedy cokolwiek piłam 😅 dziadkowie biorą córkę na święta i ferie to można korzystać. Ten rok był ciężki i nie chętnie będę go wspominać więc trzeba chociaż w ostatni dzień w tym roku wyluzować.

To i ja się witam, chociaż jeszcze się nie staramy. Jestem mamą prawie 6miesiecznej corki. Interesuje mnie, czy jest tu ktoś, kto miał przyrośnięte/wrośnięte łożysko w macicę w poprzedniej ciąży?

Życzę wam owocnego grudnia [emoji4]

Bzdura totalna [emoji2356] tylko do dnia okresu można się napić lampki wina.
Teoretycznie dopóki nie wyksztalci się lozysko to można się napić lampki wina ;-) Ja testuje 24 więc będąc świadoma ciąży nie będę pić żadnych% ale coś czuje że i tak ten cykl nie jest mój. Bardziej liczę na styczniowe testowanie [emoji85]

Bzdura totalna [emoji2356] tylko do dnia okresu można się napić lampki wina.
To teraz Ty bzdury piszesz. Co z kobietami z krótkimi cyklami? Albo tymi co mają nieregularne okresy?
"Podczas pierwszych tygodni ciąży, kiedy to nie wiesz jeszcze czy doszło do zapłodnienia czy nie, twój wpływ na dziecko jak i wpływ otoczenia jest ograniczony. Oczywiście lepiej nie spożywać alkoholu, czy nie palić papierosów w tym okresie, ale ich negatywny wpływ jest w miarę zniwelowany. Do piątego tygodnia zarodek jest mocno odseparowany od środowiska i chroniony przez własne struktury, oraz ma własne zapasy odżywcze. "

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry