reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Zrobiliśmy badania nasienia, jak bardzo jest źle? 😔 niby z takimi wynikami zdażają się ciążę ale lekarz od razu proponował inseminacje
Kochana, nie jest dobrze, ale to też zależy jakie są przeczyny tych wyników. Koniecznie skonsultujecie to z dobrym lekarzem. Koniecznie trzeba zrobić usg jąder. Lekarz dalej Was pokieruje. Trzymaj się ciepło <3

Partner usłyszał na uspokojenie, że do badania pobierane jest tylko 10% nasienia z tego oddanego, że może tylko to 10% jest złe... Trochę ciężko mi w to uwierzyć 😔
To jest prawda, że pojedyczne wyniki mogą być zaniżone, nawet ze względu na stres przy badaniu, które dla wielu mężczyzn nie jest łatwe.

Zrobiliśmy badania nasienia, jak bardzo jest źle? 😔 niby z takimi wynikami zdażają się ciążę ale lekarz od razu proponował inseminacje
Niestety nie wygląda to za ciekawie, ale może jeśli wdrożycie dietę i leki to za 3 miesiące morfologia podskoczy do góry! Mój mąż zażywa Proxeed Plus wg androloga najlepszy na rynku w tym momencie, ale niestety też okropnie drogi ponad 300zł na miesiąc wychodzi 😔Ważne też jest abyście zrobili USG jąder, żeby wykluczyć np. żylaki

Niestety nie wygląda to za ciekawie, ale może jeśli wdrożycie dietę i leki to za 3 miesiące morfologia podskoczy do góry! Mój mąż zażywa Proxeed Plus wg androloga najlepszy na rynku w tym momencie, ale niestety też okropnie drogi ponad 300zł na miesiąc wychodzi 😔Ważne też jest abyście zrobili USG jąder, żeby wykluczyć np. żylaki
Proxeed plus to jest coś na zasadzie Fertilman plus? 😄 Czy to już jakiś lek?

Kochana, nie jest dobrze, ale to też zależy jakie są przeczyny tych wyników. Koniecznie skonsultujecie to z dobrym lekarzem. Koniecznie trzeba zrobić usg jąder. Lekarz dalej Was pokieruje. Trzymaj się ciepło <3
Najgorsze jest to, że wyniki były konsultowane z Andrologiem w klinice niepłodności i nie zaproponował dalszego leczenia, nawet nie wykonał USG jąder to mnie bardzo zdziwiło ... W tym kraju lepiej nie chorować.... Mam koszmarne myśli jak to się wszystko dalej potoczy, moja stymulacja nawet tu nic nie da... 😪😪😪

Najgorsze jest to, że wyniki były konsultowane z Andrologiem w klinice niepłodności i nie zaproponował dalszego leczenia, nawet nie wykonał USG jąder to mnie bardzo zdziwiło ... W tym kraju lepiej nie chorować.... Mam koszmarne myśli jak to się wszystko dalej potoczy, moja stymulacja nawet tu nic nie da... [emoji25][emoji25][emoji25]
Idźcie do niezależnego androloga. Ten z kliniki od razu zalecił inseminacje bez dodatkowych badań i wdrożenia leczenia żeby klinice od razu kasa wpadała...

reklama
Do góry