reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Najgorsze jest to, że wyniki były konsultowane z Andrologiem w klinice niepłodności i nie zaproponował dalszego leczenia, nawet nie wykonał USG jąder to mnie bardzo zdziwiło ... W tym kraju lepiej nie chorować.... Mam koszmarne myśli jak to się wszystko dalej potoczy, moja stymulacja nawet tu nic nie da... 😪😪😪
Kochana to jak on w ogóle skomentował te wyniki? Bo w jakąś stronę powinień iść, powiedzieć co dalej...

reklama
Kochana to jak on w ogóle skomentował te wyniki? Bo w jakąś stronę powinień iść, powiedzieć co dalej...
Powiedzial, że mamy się zastanowić nad inseminacja, że naturalne ciążę się z takich wyników zdarzają ale rzadko, nawet nie zaproponował leczenia, nic kompletnie... Boże wszędzie tylko kasa, kasa, kasa, byle człowieka naciągnąć nic więcej ...😔😔😔

Załączniki

• Screenshot_20210526-215358_Gallery.jpg
    Screenshot_20210526-215358_Gallery.jpg
    208,8 KB · Wyświetleń: 78
Powiedzial, że mamy się zastanowić nad inseminacja, że naturalne ciążę się z takich wyników zdarzają ale rzadko, nawet nie zaproponował leczenia, nic kompletnie... Boże wszędzie tylko kasa, kasa, kasa, byle człowieka naciągnąć nic więcej ...😔😔😔
Bardzo niefajnie. Zależy jaka u Was jest przyczyna. Ale mogę moze w jakimś stopniu Cię podnieść na duchu, bo w innym wątku dzieliłam się naszymi wynikami nasienia, które po 3 miesiącach wielu dziłań mocno poszły w górę. Więc w pewnych sytuacjach da się to poprawić. Trzeba tylko skonsultować z dobrym lekarzem.

25 lat, pracuje na magazynie, po pracy sportowe nie uprawia, jedynie jakiś rower
No to jest młody, może udałoby się coś poprawić ebookami od Akademii Płodności? 😔 Trzymam kciuki! Normalnie aż mnie otrzepało, że taki młody mężczyzna może mieć złe wyniki 😔 dziewczyny już wyżej pisały, że niezależny androlog i USG koniecznie 😔

reklama
Powiedzial, że mamy się zastanowić nad inseminacja, że naturalne ciążę się z takich wyników zdarzają ale rzadko, nawet nie zaproponował leczenia, nic kompletnie... Boże wszędzie tylko kasa, kasa, kasa, byle człowieka naciągnąć nic więcej ...[emoji17][emoji17][emoji17]
Tak, zdarzają się rzadko ale takie wyniki można przecież poprawić. Idźcie do dobrego, prywatnego androloga. Takiego, który nie pracuje w klinice niepłodności. On zrobi usg, zleci badania hormonów i wdroży odpowiednie leczenie. Powie co robić, czego nie robić, co jeść, jak sie ubierać itd. Zobaczysz, że z takiej wizyty wyjdziecie mądrzejsi i pełni nadziei.

A ten z kliniki niepłodności pokazał wam drogę na skróty, która niekoniecznie jest lepsza a na pewno droższa. Bo jemu kasa będzie lecieć

Do góry