reklama
Stelle
Fanka BB :)
Nie wiem jakiej wielkości są te tabletki ale ja mam też duże EPA DHA i muszę brać dwie na dzien ale ja akurat nie mam problemów z przełykiem, po prostu biore tabletki do ust, popijam wodą i przy okazji tabletka sama wpada ale skoro piszesz że masz traumę i woda nie przejdzie to chyba faktycznie musisz pokombinować z jedzeniem. Takie oszukiwanie jak pieska, tak mi się skojarzyłoDziewczyny jakiś sposób na połykanie tabletek? Przyjmę każdą radę Normalnie bym pogryzła, ale Glucophage XL, są to tabletki o przedłużonym uwalnianiu a takich jak wiadomo nie można gryźć/dzielić/rozpuszczać, jestem w czarnej dooopie
Gryfin
Nie wiem jakiej wielkości są te tabletki ale ja mam też duże EPA DHA i muszę brać dwie na dzien ale ja akurat nie mam problemów z przełykiem, po prostu biore tabletki do ust, popijam wodą i przy okazji tabletka sama wpada ale skoro piszesz że masz traumę i woda nie przejdzie to chyba faktycznie musisz pokombinować z jedzeniem. Takie oszukiwanie jak pieska, tak mi się skojarzyło
Docelowo 2 tabletki na wieczór
coca
Zobacz załącznik 1275393
Docelowo 2 tabletki na wieczór [emoji6]
Aż sprawdziłam jakie są moje obecnie największe [emoji23][emoji23]
Chyba mamy to samo dhaAż sprawdziłam jakie są moje obecnie największe [emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 1275394
E
Em82
Gość
Ja duże tabletki połykam w ten sposób: biorę mały łyk wody, nie połykam. Do tej wody, którą trzymam w buzi daje tabletkę i popijam wszystko szklanką wody. Tabletka przechodzi tak gładko, że nawet jej nie czuje.Dziewczyny jakiś sposób na połykanie tabletek? Przyjmę każdą radę [emoji120] Normalnie bym pogryzła, ale Glucophage XL, są to tabletki o przedłużonym uwalnianiu a takich jak wiadomo nie można gryźć/dzielić/rozpuszczać, jestem w czarnej dooopie [emoji24]
Ten sposób pokazał mi mój facet kiedy musiałam przy anginie połknąć gigantyczne tabletki.
coca
Chyba mamy to samo dha[emoji23]
[emoji849][emoji849][emoji849][emoji23][emoji23][emoji23]
Gryfin
Matko, będą mi się śnić po nocachAż sprawdziłam jakie są moje obecnie największe [emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 1275394
reklama
Colorful92
Dziewczyny, badanie progesteronu 7 dni po owu przy braniu Dupastonu ma sens? Duphaston nie zaburzy wyniku, prawda?
Podziel się: