reklama
Gryfin
Fanka BB :)
@podroz.w.nieznane prolaktyna 50,2
frankiee
Mi endo od razu przepisała Dostinex 1tabl. raz w tygodniu, a poziom prolaktyny miałam 46.@podroz.w.nieznane prolaktyna 50,2
frankiee
Bardzo mi przykro [emoji852] dobrze, że widzisz pozytywne strony i tak trzeba, prędzej czy później się uda, wysyłam uściski [emoji8]Hej , ja tu tylko żeby powiedzieć ze nici z tego miesiąca , ciąża stracona ale chociaż nie mam żadnych problemów z jajnikami , życzę wam wszystkim powodzenia i sciskam mocno [emoji177]
NattNatt
Mi endo od razu przepisała Dostinex 1tabl. raz w tygodniu, a poziom prolaktyny miałam 46.
Ja teraz miałam prolaktyne 93,5, a mam dawkę 1/2 tabletki raz w tygodniu [emoji28]
Gryfin
Mi moja gin przepisała jak zobaczyła wyniki, ta nowa endo tylko zmieniła dawkowanie z 1 tabletki tygodniowo do 2x0,5 tabletki tygodniowoMi endo od razu przepisała Dostinex 1tabl. raz w tygodniu, a poziom prolaktyny miałam 46.
K
Kropka.88
Gość
Bardzo duza a mialas badana z tabletka po godzinie? Czy tylko raz na czczo?@podroz.w.nieznane prolaktyna 50,2
Gryfin
Raz na czczo, miałam robić z obciążeniem ale koniec końców nie zrobiłam i później już dostałam dostinex na zbicieBardzo duza a mialas badana z tabletka po godzinie? Czy tylko raz na czczo?
reklama
podroz.w.nieznane
Och nie a co za metformine dostałaś?O nieeee ta metformina jest w takiej dużej tabletce, nie połknę jej
Podziel się: