NattNatt
Fanka BB :)
Właściwie to na każdej możliwej stronie na jaką weszłam wpisując w google czy to po polsku czy po angielsku "starania o dziecka, a szczepienie COVID" piszą dokładnie to samo. Wstawiam linki do dwóch i po polsku i po angielsku.Ooo, teraz dalas mi do myslenia. Skad ten fragment? Podasz zrodlo?
Ja znow w kilku miejscach przeczytalam ze szczepienie jest jak najbardziej zalecane ale w drugim i trzecim trymestrze.
Wiec jestem bardzo ciekawa zrodla z ktorego masz ten fragment. Moze jednak nie ma co odkladac (kazdy cykl cenny)
COVID-19 vaccines and pregnancy: What to know if you're pregnant, trying to conceive, or breastfeeding - UChicago Medicine
Experts in maternal-fetal medicine, reproductive endocrinology and fertility, and general obstetrics answer common questions about the COVID-19 vaccines and pregnancy.
www.uchicagomedicine.org
Szczepienia przeciw Covid19 a ciąża - Centrum Zdrowia Medfemina - dobry ginekolog prywatnie | Wrocław
Dr Anna Janusz: Szczepienia przeciw COVID-19 w czasie ciąży, laktacji oraz podczas starań o ciążę-rekomendacje American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) z XII 2020 Kobiety w ciąży Nie należy odmawiać możliwości szczepienia przeciwko COVID-19 kobietom w ciąży. Aktualnie nie...
medfemina.pl
Ostatnia edycja: