reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny ❤️
Dzisiaj przyszła @, pierwsza po zabiegu łyżeczkowania, które było 8 kwietnia. Także ogromnie się cieszę, bo jeszcze miesiąc i będziemy mogli ruszyć znowu ze staraniami. Zamówiłam już nowe testy ciążowe, więc mam spory zapas 🙈 (chociaż mam nadzieję, że tylko jeden wystarczy, a reszta już się nie przyda ✊) Byłam też po skierowanie do endokrynologa, żeby od następnej ciąży być pod stałą kontrolą. Niestety u mnie tarczyca uaktywniła się podczas ciąży, przed utrzymywała się na poziomie 1.5, a w trakcie doszła prawie do 3. Teraz badałam i znowu jest 1.5 czyli idealnie :)

reklama
Hej dziewczyny ❤️
Dzisiaj przyszła @, pierwsza po zabiegu łyżeczkowania, które było 8 kwietnia. Także ogromnie się cieszę, bo jeszcze miesiąc i będziemy mogli ruszyć znowu ze staraniami. Zamówiłam już nowe testy ciążowe, więc mam spory zapas 🙈 (chociaż mam nadzieję, że tylko jeden wystarczy, a reszta już się nie przyda ✊) Byłam też po skierowanie do endokrynologa, żeby od następnej ciąży być pod stałą kontrolą. Niestety u mnie tarczyca uaktywniła się podczas ciąży, przed utrzymywała się na poziomie 1.5, a w trakcie doszła prawie do 3. Teraz badałam i znowu jest 1.5 czyli idealnie :)
Hahha zapas testów trzeba mieć. Życzę powodzenia i dawaj znać 😊

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam ☺️ I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam ☺️ I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

Witamy :)
U nas też zaraz będzie rok, z jedną biochemiczną po drodze.
I tak samo staramy się o pierwsze dziecko :)
W jakim jesteście wieku? Chodzisz na monitoringi i miałaś jakieś badania?
Bo my póki co nie.

Hej ;) monitorujesz owulacje? Robisz testy? Jestes po jakis badaniach/lekach? Powiedz cos wiecej jesli mozesz 😉

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam [emoji3526] I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

To może czas na jakaś diagnostykę? Macie juz jakieś badania za sobą?

reklama
Do góry